От х:

Днес в x:

Григор Димитров: Пътищата ни с Мария се разделиха. В Хасково: Чудо голямо!

„Пътищата ни с Мария се разделиха.” Потвърждението на въпроса, който едно денонощие обикаляше всички медии и социални форуми в търсене на отговор дали е вярно, че Григор Димитров и Мария Шарапова не са вече гаджета, дойде от самият Гришо днес сутринта.

Въпреки че новината съобщи още вчера водещият репортер на ESPN Дарън Роувъл, който всъщност и събра двете тенис звезди, чрез Twitter акаунта си, много от феновете не вярваха допреди да чуят, че това е факт от устата на поне един от двойката.

И докато Шарапова все още не е коментирала нищо за раздялата, то първата ракета на България разкри пред TennisKafe.com факта и добави:Преживяхме прекрасни моменти заедно.

После съвсем по джентълменски Григор изрежда куп пожелания към бившата си вече половинка. "Пожелавам й много щастие и успех в живота, и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят", продължава Гришо и накрая завършва :За мен това е лятото на новото начало.

Така, след две години и половина, любовната авантюра между най-добрия ни тенисист и рускинята приключи.

Раздялата на двамата даде крила за по-младите фенки на Гришо, но за други донесе искрена мъка.

В родния град на Григор Димитров Хасково някои от почитателите на младата ни звезда го нахъсват и съвсем по нашенски с местна гордост му удариха рамо, като оплюха вече бившата му половинка Маша с коментари от типа:“Само напред, Гриша, и без това Шарапова само ти пречеше!“, „Тr си млад, красив и талантлив, ще си намериш по-добра от рускинята, всички те искат!“

По-младите му фенки пък в пълна екзалтация изписват „Чакаме те, Гришо, ела си в Хасково!“.

Дамите на средна възраст, които симпатизират на хасковлията, изразиха искрени съжаления за краха на връзката между най-следяната и от феновете и от папараците през последните години двойка в спорта. „По принцип много им се радвах на тези двамата, смятам, че бяха страхотна двойка“,„Млади са, ще продължат напред, дано да запазят приятелството си, а и има много случай, в които хората се разделят и после пак се събират, дано и при тях да се случи така, че много си подхождаха“, гласят част от коментарите във Фейсбук.

Явно, новината не развълнува чак до там мъжката тенис агитка от града на Гришо, които съвсем лежерно приеха признанието му за раздялата с Шарапова с думи от типа “Поцелуваха се, понатискаха се, не се разбраха нещо...това е...Чудо голямо, айде сега национална трагедия да направим!“

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини