От х:

Днес в x:

Миша спечели медал и за националния отбор

Михаела Чепишева в тандем с Михаела Златанова от Стара Загора завоюва единственият медал за българския национален отбор на Балканиадата в Румъния за деца до 13 години. Двете момичета стратираха отлично побеждавайки най- добрата двойка на туркините и за огромно разочаровние за треньори и публика не успяха да победят на полуфинала другите представителки на съседката ни. Миша игра във всички отборни срещи и голямото препятствие за нея се оказаха представителите на Турция.
Другият бадминтонист на КФВС "Атлет" Станимир Терзиев също отпадна от турски противник в единична среща. Според треньора Илиян Кръстев целият отбор на Турция е бил класи над останалите. В крайното класиране българчетата се класираха трети. Двете деца от Първомай бяха най-малките представители на страната и догодина ще имат да разкрият целия си потенциал когато се изправят срещу свои връстници.
С участието на Балканиадата приключва състезателният сезон за атлетите. След кратка ваканция треньорите са замислили двуразови тренировки за физическа подготовка. Благодарение на фирмата на Радо Боюков, разполагат със средства, с които ще бъдат закупени необходимите уреди.

Теодора Кирякова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини