От х:

Днес в x:

15 °C

Хитови постановки през юни в Театралните празници на Хасково

Седмица изпълнена с хитови гостуващи театрални постановки влиза в Хасково от 12-ти до 18-ти юни в рамките на традиционните театрални празници.

Спектаклите ще са на преференциални цени. Сред тях са и много нашумелите напоследък авторски представления на Камен Донев „ Възгледите на един учител за всеобщата просвета", Лекция № 2, с който в Хасково гостува Драматичен театър „Н.О.Масалитинов” Пловдив, както и „ Юбилей“ от Чехов  на Мариус Куркински. Постановката е на ПК „Ажур Пико” и продуцирана от Кирил Кирилов.

В рамките на празниците идва и „Скъперникът“от Молиер в сценичната версия на Лилия Абаджиева и с участието на цяло звездно актяорско кралство: Владимир Пенев, Александър Кадиев, Весела Бабинова,Владимир Димитров, Луиза Григорова, Иван Петрушинов, Албена Михова, Евгени Будинов, Анатолий Аргиров и Любомир Ковачев. 

ТЕАТРАЛНИ ПРАЗНИЦИ ХАСКОВО 2015

12 – 18 юни

12 петък Откриване на Театралните празници

19-21 ч. Гостува Театър “Българска армия”

КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН от Оскар Уайлд

сценична адаптация Красимир Спасов

сценография Марина Райчинова

участват: Тигран Торосян, Веселин Ранков, Георги Къркеланов,

Пламена Гетова, Анастасия Ингелизова, Антоанета Добрева-Нети,

Мимоза Базова, Александър Дойнов, Владислав Виолинов

13 събота Гостува ПК „ Ажур Пико”

19- 20.15 ч. ЮБИЛЕЙ от А.П.Чехов

 авторски спектакъл на Мариус Куркински

продуцент Кирил Кирилов

музика Емилиян Гацов – Елби

художник Ники Боричев

15 понеделник Гостува ДТ „Н.О.Масалитинов” Пловдив

19-21 ч. ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА

 Лекция № 2

авторски спектакъл на Камен Донев

16 вторник ДКТ „Иван Димов” Хасково

19-21 ч. СМЯХ В ЗАЛАТА по Майкъл Фрейн

постановка Асен Блатечки

художник Антония Попова

участват: Асен Блатечки, Калин Врачански, Яна Маринова,

Милена Маркова, Невена Бозукова, Алексей Кожухаров,

Стефан Щерев-Чечо, Добриела Попова, Васил Банов

18 четвъртък Гостува МГТ „Зад канала”

19 - 21 ч. СКЪПЕРНИКЪТ от Молиер

сценична версия и музикална среда Лилия Абаджиева

художник Васил Абаджиев

участват: Владимир Пенев, Александър Кадиев, Весела Бабинова,

Владимир Димитров, Луиза Григорова, Иван Петрушинов, Албена Михова,

Евгени Будинов, Анатолий Аргиров, Любомир Ковачев

ПРОГРАМА ЗА ДЕЦАТА

В Х О Д  С В О Б О Д Е Н

13 събота Гостува Куклен театър Ямбол

10 часа КОТАРАКЪТ С/В ЧИЗМИ от К.Колев

Градска градина постановка Коста Димитров

Амфитеатър участват: Жулиета Николаева, Стефка Янчева, Димитър Димитров

17 часа РАЗНИ ПРИКАЗКИ по Доналд Бисет

Градска градина драматизация и постановка Денка Чапкънова

Амфитеатър Жулиета Николаева, Ангел Попов

14 неделя Гостува Театър „Весел” Велико Търново

10 часа ПИНГВИНЧЕТО ФРАКИ от Марина Гочева

Градска градина постановка и сценография Веселин Василев

Амфитеатър участват: Елка Баланова и Веселин Василев

17 часа ПРАЗНИК ПО НИКОЕ ВРЕМЕ от Веселин Василев

Градска градина постановка и режисура Веселин Василев

Амфитеатър участват: Веселин Василев, Елка Баланова,Стефка Петрова


/При дъждовно време детските спектакли ще се играят в театъра/Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 25.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Прилагайки знанията и опита си, успешно ще се включите в изпълнението на професионална или друга задача, с която ще подобрите финансите си. Други ще споделят времето си с приятели в общи занимания или развлечения. Преди да поемете ангажимент към други хора, помислете, защото може да се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото предполагате.
25 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Каквито и предложения да получите днес, свързани ли са с нерви и напрежение, подминете ги смело. Погрижете се за вътреш-ната си хармония и спокойствие и си осигурете пълна почивка в семейството. Заниманията на открито - туризъм, плуване или игра с децата са все неща, от които се нуждаете, и които ще ви тони-зират. Вечерта очаквайте гости от далече.
25 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
25 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще задълбочите връзката си с човек, с когото ви свързват не само бизнес-отношения, но и приятелски чувства. Това ви помага пълноценно да се развивате, спокойни и съсредоточени. Във възможностите ви е заедно да постигнете всичко, което намирате за полезно и необходимо. Размяна на гостувания с приятели или роднини.
25 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Използвайте пълноценно днешния ден. Ще придвижите напред делата си и ще подготвите условията за бъдещи бизнес-сделки. Периодът е силен и за личните ви изяви. Творците ще се радват на добра оценка от публиката и критиката. С изкуството си ще доставите наслада в душите на много хора.
25 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Няма да ви липсват емоции, които могат и да променят плановете ви за бъдещето. Анализирайте даденостите и ако сте убедени в правотата на мислите си, не се колебайте да действате. Бъдете по-решителни и ще успеете. Очертава се пътуване, което ще ви направи по-романтични и отпочинали.
25 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
25 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Напълно наясно сте с целите и възможностите си и това ви прави много по-устойчиви в сравнение в конкурентите ви. Не предприемате излишни рискове, като предпочитате да работите бавно и сигурно. Едва ли някой ще успее да ви изненада с нещо, вие просто изпреварвате чуждите идеи. В личен план запознанството с магнетична личност силно ще ви развълнува.
25 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Прекарвате този ден извън дома си в срещи с различни хора. Общуването е начин на живот за вас и вие едва ли сте в състояние да прекарате много време сами. В личен план се радвате на подчертания интерес на забележителна личност към вас. Добре ще е ако се възползвате от добрите шансове, които имате. Приятел ще ви помоли за услуга, не му отказвайте.
25 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Чувствате се добре и с интерес ще приемете предизвикателствата на деня. Заемете се с личните си дела и денят ви ще бъде ползотворен. Не се притеснявайте да бъдете искрени с ваши близки. Имате за разрешаване домашни проблеми. Децата ще ви поискат съвет и помощ. Изслушайте ги внимателно. Можете да бъдете наистина близки с тях.
25 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Няма да ви е скучно, ще има върху какво да мислите и какво да правите. Много от вас ще се отдадат на професионалните си ангажименти, но и домът ще им наложи изискванията си. Ще ви вълнува интимната страна на живота ви и ще проявите силен интерес към някой, който ви се харесва.
25 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и интерес ще се посветите на работата си, очаквайки добри развития. И не грешите, предстоят развръзки, които ще ги ускорят. Избягвайте да спорите и проявете търпимост към мнения, несъвпадащи с вашите. В следобедните часове ще общувате с хора, чиито желания съвпадат с вашите.
25 фев 2021
Последни новини