От х:

Днес в x:

Гришо: Сезонът за мен сега започва

Първата тенис ракета на България при мъжете Григор Димитров заяви, че сезонът за него сега започва.

„Сезонът за мен започва в момента. Има още време за добавяне на нов помощник треньор към моя екип. Всички в екипа ми обсъждаме най-добрия вариант. Играя повече, пътувам повече и ми трябва повече внимание по време на тренировките и на турнирите. В момента мислим кой е най-добрият вариант", сподели Гришо.

„За съжаление в мача срещу Монфис на турнира в Монте Карло нищо не се получаваше. Това бе един от тези дни, в които каквото и да опитвах, не се получаваше", добави българинът.

„В неделя тренираме с Федерер. Турнирът в Истанбул е силен. Всеки може да победи всеки. Ако всичко върви по план, да се надяваме на финала да играем един срещу друг", продължи първата тенис ракета на България.

„За момента Новак е най-добрият. Все пак е номер 1. Не знам какво е положението с Рафа като цяло. Може да има здравословни проблеми, може да има проблеми извън корта. Може само да гадаем. Новак играе изключителен тенис в момента", каза Гришо.

„Аз всяка вечер преди мача визуализирам срещата на другия ден. Играя мача преди неговото начало. Винаги съм горд от подкрепата", каза още Григор Димитров.

Източник: дарик

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини