От х:

Днес в x:

Очакват ни слънце и жега по Великден

Пролетта най-после дойде. Очакват ни слънце и почти летни температури през предстоящите празнични дни.

В събота живакът ще показва между 16 и 21 градуса. Времето ще бъде слънчево и почти тихо на повечето места. Над планините също ще грее слънце.

Дневната температура на 1200 метра надморска височина ще достигне 10 градуса, а над 2000 метра – 3 градуса. Край морето също ще е слънчево. Вятърът ще отслабне почти до незначителен.

Ще бъде прекрасно за разходки по плажа, тъй като температурите ще достигнат 16-18 градуса. Ще посрещнем Великден с много слънце и още по-топло време. Възможни са временни увеличения на облачността в Западна България, но вероятността за валежи е малка. Минималните температури ще бъдат между 0 и 5 градуса, а максималните – между 18 и 23 градуса.

В понеделник ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни в следобедните часове и на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Във вторник вятърът от северозапад ще се усили. С него в страната ще започне да нахлува студен въздух. Облачността ще се увеличи и на места ще превали дъжд.

Източник: http://www.novinar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини