От х:

Днес в x:

Първокласниците от Алеко с отлично представяне в "Таралеж"

Преподавателят Даниела Тодорова с класираните ученици от 1 а клас

Над 100 ученици от 1 до 4 клас от ОУ "Алеко Константинов" се включиха в последния етап от първи тур на националното състезание „Таралеж“, организирано от Асоциацията за европейско образование и култура, със съдействието на Министерството на образованието и науката. Състезанието бе „Таралеж- Математика“. 

С отлично представяне са първокласниците, където има и най-много класирани ученици – 12 на брой, след тях се наредиха второкласниците където 6-ма са успешно представилите се. От 3 и 4 клас няма ученици с максимален брой точки.

Тази седмица в училището бяха отличени деца, поличили максимален брой точки в състезанието.

Грамота за най-много класирани ученици получиха преподавателите Даниела Тодорова, класен ръководител на 1 а клас и Веселина Атанасова, класен ръководител на 1 в клас.

На 30 април ще се проведе втори тур - „Таралеж- Комбиниран“, които включва задачи от всички етапи от първи тур. До момента право на безплатно участие в него са придобили 18 ученици от 1 до 4 клас, които са получили максимален брой точки в три от проведените състезания до момента. Останалите желаещи могат да се включат с такса участие, поясниха от Алеко.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Мария Тенчева с класираните ученици от 2 б клас
Веселина Атанасова с класираните ученици от 1 в клас
Децата, получили максимален брой точки в състезанието и техните преподаватели
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини