От х:

Днес в x:

Цитат на деня: Бареков изглежда като дете на кентавър и русалка, болно от шизофрения".

"Бареков изглежда като дете на кентавър и русалка, болно от шизофрения" - Говорителят на парламентарната група на Български демократичен център (БДЦ) Любен Дилов пред Би Ти Ви в коментар на изказванията на лидера на България без цензура Николай Бареков от последните дни. 

Преди ден четирима депутати от партията на Бареков "България без цензура" (ББЦ)  - Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров, прекратиха членството си в партията и подадоха оставка от всички заемани от тях длъжности, но останаха част от парламентарната група на БДЦ. Бареков ги нарече "трохари" на управляващите. Преди това го напуснаха депутатите Росен Петров и Ана Баракова.

Според Дилов има "странен танц" между Бареков и управляващите. "Имам чувството, че всеки път, когато г-н Бареков получи смс от г-н Борисов се изстрелва в медиите да обяснява как сме в опозиция", каза Дилов. Според него ББЦ трябва да реши дали е партия или тв шоу, ръководено от водещия си. 

Дилов допусна, че Ана Баракова, която се отцепи от ББЦ още преди да се закълне в парламента, може да се върне в групата. 

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ду
    ******
    0 0
    13:49, 30 дек 2014
    Ама вие не сте прави бе!
Последни новини