От х:

Днес в x:

Джихадистки от Запада управляват столицата на “Ислямска държава”

Десетки млади британки използват социалните медии, за да се хвалят с това, че са се присъединили към всяващата страх у всички женска полиция на „Ислямска държава“. Те твърдят, че извършват жестоки побои, наказват с бичувания и дават заповеди за екзекуции, пише в. "Дейли Мейл".
Ислямистките също управляват и бордеите, в които хиляди млади момичета язидки са държани като секс робини и изнасилвани ежедневно. Сред задачите им е патрулирането из града с огнестрелни и хладни оръжия, скрити под мюсюлманските им одежди.

Групата, която се състои предимно от добре образовани жени от Запада, оперира като ултра-репресивна полицейска сила, която следи за поведението на жените в Рака, наказвайки жестоко всяка, която носи обувки, които не са черни, или одежди от грешните платове.

Благодарение на никабите, които забулват жените от краката до главата и са задължителни за носене в територията, контролирана от ислямистите, бригадата Кханса също играе ролята на тайна полиция, като нейните членове тайно следят за мъжете, заподозрени в нарушения, след което го докладват на „Ислямска държава“.

Източник: Блиц

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ка
    карамямедов
    0 0
    16:56, 12 дек 2014
    Лошо,заболяване тия с 4ерните,рогатия ги ръ4ка отдолу.Ляк сещу такива,куршум в тила
  • 2
    Ка
    карамямедов
    1 0
    16:58, 12 дек 2014
    Тези са способни да убият собствените си деца,в името на религията която изповядват
  • 3
    Х
    х
    1 0
    19:33, 12 дек 2014
    Мамма миа,тия ако не са голи голенички от долу бас хващам.много са готини,ама на дявола на х.я да са.те това искат раяяяяяяяяяя
  • 4
    Х
    х
    1 0
    19:35, 12 дек 2014
    Тъпоглавки отсякъде
  • 5
    Дъ
    дънди крокодила
    1 0
    23:20, 17 дек 2014
    какво нещо е малоумието.болест неизле4има.ядро за такива побърканяци
Последни новини