От х:

Днес в x:

Майки за донорство организира среща в Димитровград

Среща на която ще се говори за донорството на яйцеклетки организират в Димитровград на 22 ноември

Среща с майки, станали донори на яйцеклетки ще бъде организирана на 22 ноември в Димитровград. Тя е в рамките на проект "Майки за донорство" на фондация "Искам бебе", поясни координаторът на фондацията за региона Антоанета Стефанова.

По този повод на събитието в хотел "Славяни" от 15:30 часа ще присъстват Мариела Великова, която е председател на фондация "Майки за донорство" и Виктория Димитрова - член на УС и координатор. Те ще отговарят на въпроси, свързани с този начин за справяне с репродуктивните проблеми на двойките.

На срещата ще присъстват и две жени, станали донори на яйцеклетки, които също ще споделят своята гледна точка. Всеки, който се интересува от темата, може да присъства, тъй като срещата е отворена, поясни Стефанова.

40 000 са нуждаещите се от яйцеклетка у нас, а донори са станали около 1 000 доброволки, които са потърсили съдействие от фондацията, сочат последните данни.

Припомняме, че на 22 ноември от 18:30 часа в Спортна зала "Младост" се организира благотворителен концерт в подкрепа на четири димитровградски двойки с проблеми, които им пречат да имат свое дете.

В проявата ще участват ДВС "Таралежите", танцов ансамбъл "Звездица", хип-хоп формация "Стрийт дъст" и рок групите GRAND ILLUSION и KROSSFIRE от Пловдив.

Входът е свободен, а във фоайето на Спортната зала ще бъде организиран базар от изделия, изработени от доброволци и приятели на фондация "Искам бебе", който всеки може да посети.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини