От х:

Днес в x:

Гонят Рене Зелуегър от "Дневниците на Бриджит Джоунс"

Заради пластичнитер й операции тя ще трябва да отстъпи ролята на Рийз Уидърспуунн

Бъдещето на Рене Зелуегър в продължението на "Дневниците на Бриджит Джоунс" е под въпрос. Продуцентите на филма обмислят дали да продължат договора й при положение, че Рене се различава драстично от образа на героинята си, след като си направи серия от пластични операции на лицето.

Говори се, че ролята ще бъде дадена на звездата от "Професия блондинка" Рийз Уидърспуун. Тя е готова да подпише за хонорар от 25 милиона долара, които продуцентите й обещали.

Рене никак не е доволна от новината, че може да изгуби най-печалившата си роля. Тя заяви пред медиите, че е готова отново да напълнее, за да се превърне в Бриджит Джоунс.

45-годишната Зелуегър шашна колеги и фенове, след като се появи на наградите на сп. Elle на 20 октомври тотално променена. Въпреки че тя отрича да си е правила каквато и да е корекция по лицето, е видимо, че е повдигнала клепачите си и е намалила скулите.

Според анализатори Рене се е опитала да излезе от образа на дебелото момиче Бриджит и да придобие европейски вид,  за да може да взима по-разнообразни роли в Холивуд. Истината е, че след последните "Дневници..." през 2004 г. кариерата на Рене Зелуегър не е нещо особено и славата й залязва.

Източник: Lifestyle.bg‎

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини