От х:

Днес в x:

Кънев: ДПС и Доган атакуват Реформаторския блок

Реформаторският блок е обект на силна медийна атака от ДПС и Ахмед Доган, заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев по повод коментарите за спорни личности в листите.
Един от атакуваните водачи е в изборната листа в Хасково - Станислав Иванов - син на Георги Иванов, който четири мандата е кмет на града и всеки път е подкрепян от различна партия.

Неодобрение отвътре в РБ пък предизвика водачът на листата във Велико Търново - кметът на Свищов Станислав Благов. От "България на гражданите" на Меглена Кунева не приеха номинацията му, защото не е познат на обществеността в Търново и бил близост с ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов, който пък се смята за близък със сочения за лобист в съдебната система Красьо Черния.

Скандален е всеки в България, който не работи за ДПС, коментира пред Нова телевизия Радан Кънев. 

Видяха, че отиваме на битка, че сме опасни и тук е въпросът, откъде идва атаката - от ДПС, от Ахмед Доган. В Хасково ДПС няма да си получат мандата, който очакват, в Смолян ще им отнемем мандат (там водач е Ариф Агуш, който напусна ДПС - б.р.), в Монтана ще отнемем мандат на БСП и те го виждат това. Свикнали са извън София да сме слаби, само че това няма да се случи и са много стреснати”, добави лидерът на ДСБ. 

Според Кънев случващото се в момента в Блока е последица от първата фаза на атаката срещу него – опитът да бъде разцепен. По думите му формацията е показала, че не е проект на жълтите павета, че не е брошка, а политическа сила, която е изградил това, което е липсвало на десницата – здрави връзки с местната власт там, където е независима. 

Да се наредят листите на седемпартийна коалиция, с гражданска квота, с местни съюзници, е математически невъзможно. Това е огромен труд и невероятен успех, че успяхме да стигнем дотук”, отбеляза още Кънев. 

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    1 0
    10:55, 2 сеп 2014
    Алооо Раданчо ли си Канчо ли си ама явно главата ти е празна като канче. За Хасковската ви номинация понеже сте в голяма грешка се оправдавате с атаки от невидими врагове. Ела в Хасково и кажи на всички нас дето ви казваме, че сте продажници и не сте никакви реформатори с номинации за депутати като тези, че сме от ДПС ама си сложи каска, че да не ти отнесат главата после. Мама ви продажна предатели. Ей такива като вас написаха новата българска история.
    Излез и кажи за колко пари се продадохте, каква ви е тарифата?
Последни новини