От х:

Днес в x:

"Лафка" стана партньор и на Българския олимпийски комитет

Търговската верига Lafka стана официален партньор на Българския олимпийски комитет (БОК), съобщи сайтът на централата. „БОК стартира ново партньорство и се радвам, че в тези трудни времена се намира кой да подпомага българския спорт. Благодарни сме за дългосрочна подкрепа, за да може да се раждат нови звезди, които да развяват флага на България по света”, каза  при подписването Стефка Костадинова.

Голяма част от средствата ще отиват за подпомагане на деца в затруднено положение, за помощи и лечение на бивши спортни легенди. „Сега за тях ще могат да се отделят повече средства, както и специални стипендии от нашия нов спонсор. В партньорството влиза и организиране на спортни турнири, ще работим в тясно сътрудничество с общините по места, тъй като новите ни партньори изграждат спортни и детски площадки в много градове из страната”, каза Костадинова.

На подписването присъстваха вицепрезидентът на БОК доц. Пенчо Гешев, генералният секретар на БОК Белчо Горанов, легендите на българския спорт - зам.-министър Йордан Йовчев, Ваня Гешева, Евгения Раданова, Здравка Йорданова, Йорданка Благоева и др. Договорът е за период от 4 години. Той е подписан от председателя на БОК Стефка Костадинова и изпълнителните директори на "Табак Маркет АД" Борис Захариев и Виктор Налбантов.



 

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини