От х:

Днес в x:

Извънземни прокопали тунели под София?

И преди уфолози са коментирали, че извънземните отдавна имат интерес към страната ни. Досега обаче се говореше, че любопитството им било свързано със Странджа и Родопите, защото били специални места. Сега обаче стана ясно, че и столицата ни е представлявала интерес за чуждоземните цивилизации.

Под София имало подземни тунели, чиято дължина е 15 км. Те били създадени от древни извънземни цивилизации и до ден днешен се използвали от враждебни на човечеството космически цивилизации. Те   разполагали със специална апаратура и генератори, с които облъчвали столицата, а висшата им цел била унищожаването на живота на планетата. Причината е, че земята им е необходима, но не и хората.

Това обясни уфологът Стамен Стаменов в предаването "Добро утро, България" по TV7. Според него извънземните се интересували от богатствата на планетата, затова голяма част от българското злато било вече изнесено.

За мистериозния военен обект Царичина специалистът твърди, че бил грешка. Изкопаният ров край селото бил просто една съвсем обикновена дупка. Въпреки това за т.нар. експеримент "Царичина", който   започна в края на 1990 г. и продължи година и половина, са похарчени цели 130 хил. лв.

"Аз дадох на военните картината, която ми даде екстрасенсът Димитър Кекеменов. Тя не беше за копане край Царичина. Това, което трябваше да се обработи е обработено. Информацията за Царичина е чиста. Службите на Израел потвърдиха, че контактьорското писмо е древно. Това е психо експеримент с човечеството. Твърде вероятно е комбиниран – от извънземна интервенция, т.е. от зомбиране от извънземни спрямо човечеството и по земна линия. Много човешко здраве отиде в Царичина. Не е изключение извънземните да са си правили шега", каза още Стамен Стаменов.

Източник: inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини