От х:

Днес в x:

Джон Траволта на 60

Когато става дума за възрастта, холивудските звезди са различни от останалите хора. Джон Траволта става на 60, на 18 февруари, а шармантната му усмивка не се е променила от неговите диско времена в "Треска в събота вечер".

Тази година ще излезе филмът "Фалшификаторът", където Джон Траволта влиза в образа на крадец на произведения на изкуството. През 2015 ще го видим заедно с Антъни Хопкинс в "Gotti: In the Shadow of My Father", където Траволта е Джон Готи старши.

От времето, когато Оливия Нютън Джон го учеше на танци изтече много вода. Джон Траволта изигра роли в диапазона от най-злите до най-позитивните образи на екрана. Животът му поднесе и тежки загуби и не особено красиви слухове. От комедията "Виж кой говори" до романтичния "Сърцето е самотен ловец", та дори като мега лошия в "Бойно поле Земя", Джон Траволта си остава ярък и впечатляващ във всяка роля. Също така е сциентолог, лицензиран пилот и притежава 5 самолета. Номиниран е за Оскар и за Златен глобус. И днес става на 60 години.

Има слухове, че Траволта би искал да играе злодей в поредицата за Бонд. Да, той наистина би могъл, вече е изиграл незабравими злодеи. Да си спомним "Майкъл", комедията, в която Джон Траволта е архангел Михаил (по-положителен образ няма накъде), заради възможността да видим още един път танцуващият титан.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини