От х:

Днес в x:

Batman vs. Superman се отлага почти с година

Warner Bros. изненадващо обяви, че отлага премиерата на продължението на Man of Steel (Човек от стомана) почти с една година - за 6 май 2016 година.

Това е една от малкото официални новини за продукцията в морето от слухове, което заля медиите в последните няколко седмици.

Въпреки че напоследък героите на DC Comics бяха свързвани с имена като Джейсън Момоа (Jason Momoa), Дуейн Джонсън (Dwayne Johnson) и Кейти Сакхоф (Katee Sackhoff), официалният каст засега не включва никой от тях.

За Batman vs. Superman до момента се знае, че режисьор е Зак Снайдър (Zack Snyder), а в каста участват Бен Афлек (Ben Affleck), Гал Гадот (Gal Gadot), Хенри Кавил (Henry Cavill), Ейми Адамс (Amy Adams) и Лорънс Фишбърн (Laurence Fisburne).

Като причина за забавянето от Warner Bros. посочиха, че просто искат да направят всичко както трябва и им трябва повече време за това.

През май 2016 година блокбъстърът ще се изправи срещу един от все още необявените филми на Marvel, чиято премиера се очаква именно в началото на месеца.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини