От х:

Днес в x:

Съвместими ли са имената ни с половинката

Специалистите по нумерология смятат, че между съдбата на човек и числата, които са вложени в името му, съществува неизменна връзка, която може да се тълкува.
Още Питагор е защитавал становището, че всичко около нас може да се сведе до цифрови стойности.
Редица нумеролози твърдят, че любовната съвместимост между двама души зависи от различни фактори, сред които е и съвместимостта на имената им.
За да разберете доколко си пасвате с вашата половинка и дали сте открили истинската си сродна душа, е нужно само да направите една проста калкулация.
Трябва да съберете цифровата стойност на буквите от малко си име и цифровата стойност от името на вашия любим, докато сведете сбора до едноцифрено число, след което да разтълкувате значението.
Пример: Петя + Иван = (16+6+19+30) + (9+3+1+14) = 98 = 9+8 = 17 = 1+7 = 8

Сбор 1
С половинката ви имате еднакви интереси и много си подхождате, но е много вероятно след време връзката ви да попадне в застой.
Сбор 2
С вашият любим имате леки и спокойни взаимоотношения, но те са лишени от страст. При вас няма битови скандали, но няма и силни чувства.
Сбор 3
Вашата връзка е много особена. Тя се крепи на изпепеляваща страст и силни емоции, но когато разтърсващите усещания преминат, много е възможно да се разделите.

Сбор 4
Вие сте прекалено различни характери и връзката ви е обречена на провал. Ако искате да бъдете заедно, са нужни много компромиси и от двете страни, търпение и готовност за промяна.
Сбор 5
Вашата връзка е пълна с хармония и равновесие, които се нарушават единствено от дребни битови проблеми, които винаги разрешавате.
Сбор 6
Имате дълбока и силна връзка с партньора си, но понякога вие е много скучно с него.

Сбор 7
Вашата връзка се характеризира с вечна борба и за да се запазите като двойка, е необходимо да успокоите силните си страсти и да правите повече компромиси.
Сбор 8
Комуникацията във вашата връзка е много слаба – нямате желание да се чуете един друг. И двамата сте големи егоисти и силни характери.
Сбор 9
С вашия партньор ви свързва обсебваща страст, дотолкова че понякога имате чувството, че не можете да дишате без любимия.

Източник: http://sanovnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини