От х:

Днес в x:

Вижте кои са благоприятните дни през първата седмица на декември

През първата декемврийска седмица най-значимият хармоничен аспект, който ще ни влияе, е секстилът на Меркурий и Марс. Според руския астролог Михаил Преображенски, той ни вещае успех в бизнеса.

Комбинациите между планетите през тази седмица не са много, а това се отразява на графиката на биосферата, която почти през цялото време се колебае около нулевите стойности, пише Преображенски в хороскопа си за “ProGnosis”. В руското издание той съобщава, че във вторник Луната ще е във фаза Новолуние на 11 градуса в Стрелец, а вечерта секстилът (60 °) между Меркурий и Марс ще ни даде благоприятни възможности за подобряване на отношенията между партньорите в бизнеса, но и за тайни преговори между различни административни структури. 
Ако се стигне до споразумения, от които възникват някакви задължения, обаче може значително да се ограничи способността да действаме независимо. Внимавайте в сряда да не станете зависими от чужди интереси, предупреждава руският астролог. Такава опасност съществува заради група от няколко второстепенни комбинации между планетите, които влияят на работспособността и на перспективите в кариерата.

На свобода при вземането на важни решения ще се радваме в четвъртък, когато Меркурий преминава в Стрелец. Заради напрегнатия аспект с Нептун обаче се увеличава вероятността от конфликт на интереси и разочарование от новите партньори и покровители.
В неделя още една планета променя своя знак - Марс преминава във Везни, а това освобождава пътя за нови идеи и хората стават по-инициативни, сочи Преображенски.
НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:
Понеделник, вторник, събота – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби
Четвъртък - за Овен, Рак, Везни, Козирог
Събота – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:
Вторник, сряда – за Телец, Рак, Скорпион и Козирог
Четвъртък – за Телец, Дева, Скорпион и Риби
Петък вечер и събота – за Овен и Везни.

Източник: http://www.snews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини