От х:

Днес в x:

Учителка-католичка и майка напила и любила непълнолетна ученичка

Учителка от Ню Орлиънс е имала тримесечна интимна връзка със 17-годишна ученичка в католическа девическа девическа гимназия, в която е работила. Палавата преподавателка бе осъдена на две години пробация миналата седмица. 48-годишната Джанин Сиоане е преподавала в гимназия в квартал Метари, когато започнала аферата с ученичката. Майката на две момичета се призна за виновна за сексуалния контакт между преподавател и ученик и в купуването на алкохол на лице, което няма навършени 21 години.

Съдия Елън Ковак се отказа от лишаването от свобода и осъди Сиаоне на две години пробация, 100 часа обществено полезен труд и месечни посещения при психолога. Според The Times-Picayune, на Сиаоне е забранено да се свързва с тийнейджърката както лично, така и чрез социалните мрежи, която в момента е на 19 години. Тя също трябва да се регистрира в списъка със секс престъпниците, където името й ще фигурира през следващите 15 години. 

Помощник-областният прокурор Джеф Хъфт описа поведението на Сиаоне като „акт на похотливо и сладострастно поведение“. Сиаоне е давала и алкохол на жертвата си. 

Сиаоне е преподавала социални науки в девическата гимназия. Те бе арестувана през март миналата година и бе незабавно отстранена от работа. „Вашето егоистично, маниакално поведение е нанесло големи щети“, каза съдия Ковак, пише блиц. 

Аферата на Сиаоне е продължила от декември 2011 до 2012 година. Според показания на родителите на жертвата, Сиаоне е била силно обсебена от момичето. Майката на жертвата е казала в съда, че учителката е следяла дъщеря й, минавала е много често с колата си покрай дома им и е контактувала с нея чрез социалните медии. По думите й, събитията, в които участвали преподавателката и дъщеря й, я „ужасяват и карат да повръща и до ден днешен“. „Чувствам, че не съм направила достатъчно, за да защитя дъщеря си“, каза на свой ред бащата на жертвата. 

Дъщерята също даде показания в хода на процеса. По думите й, Сиаоне се е възползвала от нея и е предала нейното доверие, защото тя не е обратна. „Тя използва моята уязвимост, за да ме съблазни“, каза тийнейджърката в съда, пояснявайки, че тя е споделяла с преподавателката за проблемите си със своите родители, които имали проблеми с брака. 

Слухът за връзката на момичето с учителката започнали да циркулират из даскалото и се стигнало до там, че жертвата била наричана „момичето на Сиаоне“. Жертвата обмисляла възможността да се самоубие, за да измие срама.

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини