От х:

Днес в x:

Съботни представления за деца организират в Димитровград

Съботни представления за деца организира Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ в Димитровград. Първото представление е тази събота - 15 юни от 10:30 часа, когато тук ще гостува кукления спектакъл „Малката Самовила“. Той е дело на Държавен куклен театър Стара Загора.

Драматизация и режисура е направил на проф. Славчо Маленов, сненография и кукли – Васил Рокоманов и Силва Бъчварова. За музика се е погрижил Владимир Джамбазов.

Цената на билета за едно дете и за възрастен придружител е по 4 лв. Билетите вече се продават на касата на Общинския драматичен театър в Димитровград.

Пиесата „Малката Самовила“ има голям успех на българска и световна сцена. Това е едно представленията с най-много награди.

Красива любов, обещания за вярност, изкушения…  и скъпо платени грешки. Младият Княз ще загуби любовта си, поддавайки се на суетата. Малката Самовила – символ на истинската и вярна любов, ще изчезне заради неспазени обещания. Изпитания очакват Княза за да си я върне.

От местния храм на Мелпомена се надяват инициативата да допадне на димитровградчани. През септември се предвиждат детски представление през събота, поясниха още от рекламния отдел на театъра.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини