От х:

Днес в x:

Памела Андерсън по бикини и полята със сметана. Ама не може така (видео)

Комитетът по рекламните стандарти издаде забраната, след като разгледа жалбата на четирима телевизионни зрители, изказали възмущението си от видеото. Първоначално рекламата имаше разрешение за излъчване след 21:00 часа, но сега неостаряващата Пам пада окончателно от екран.

Обосновката на регулатора е, че "рекламата унижава достойнството на жените". От австралийската компания Dreamscape Networks, заснела видеото, контрират, че в него няма нищо сексистко, нито унижаващо, тъй като Памела Андерсън е показана като "привлекателна, целеустремена и уверена в себе си делова жена".

В рекламата Пам, облечена в строг костюм, провежда съвещание със свои сътрудници от мъжки пол. Асистентката й, също облечена делово, й донася кафе със сметана. Във въображението си обаче един от присъстващите мъже вижда двете танцуващи на плажа по бански и покрити със сметана.

Ето я и самата реклама. Но какво всъщност рекламират тук? Вижда се на финала закратко. Не че има някакво знавчение. Сюжетът е приложим за всеки един рекламиращ се бизнес, който набляга на естествените мъжки реакции при вида на създание като Пам и ли асистентката й.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини