От х:

Днес в x:

Дух краде дамско бельо

Къщата била погребално бюро преди век

Атлети от университета в Айова алармираха, чепакостлив дух краде бельото на гаджетата им, информира "Хъфингтън пост".

Петима членове на отбора по бейзбол и един хокеист твърдят, че ги преследва призрак. Безплътният им съквартирант мести дистанционни управления, сменя каналите на телевизора, но преди всичко си присвоява бельото на момичетата им. Най-лошото е, че духът смъквал бикините на дамите, докато те невинно спели.

Младежите се настанили в обитаваната от призрак къща близо до кампуса на университета още преди две години. Паранормалната активност в дома на съквартирантите се появила наскоро, пише в. "Телеграф".

Един от озадачените студенти споделя пред американски журналисти, че веднъж случайно видял безплътната фигура на малко момиче в стаята си. Друг университетски атлет, обитаващ същия адрес, видял как кухненските столове се движат сами. Трети спортист сподели, че рязко изпадал в необяснима депресия и тонусът му се сривал в мига, в който трябва да стане от леглото си сутрин.

Най-странно от всички загадки на къщата обаче си остават тази със съдбата на дамското бельо в нея. В два отделни случая приятелките на спортистите са оставали без гащи в съня си, въпреки че не са ги сваляли преди да се унесат. Всеки път гащичките им били откривани на различни места.

За учудване на всички, неназовани експерти по свръхестествени явления смятат, че не става дума за обикновен случай на параноя. Един ден мъж на около 50 години се появил на прага им и казал, че е бивш наемател на къщата и по сантиментални причини искал да се разходи из нея. От него съквартирантите научили, че през 20-те години на миналия век квартирата им е използвана за погребална агенция.

Бейзболистите се обърнали към специализиран екип за бързо реагиране при паранормални явления в щата Айова. Ловците на духове идентифицирали два полтъргайста в дома на играчите. Единият се казва Тим и прилича на възрастен човек с вид на добър дядо, а другият - на момиченце с неизвестно име. Не се уточнява кой от двамата е фен на дамско бельо.

При тези новини студентите решили да прекратят договора си за наем от следващата година.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини