От х:

Днес в x:

В Marina Bay Sands в Сингапур ще дегустират българска ракия и мастика

Marina Bay Sands Expo & Convention Center - вдясно

За първи път български производител на алкохол участва в събитието, организирано от най-голямата в света асоциация за безмитна и травъл ретейл търговия. 

Световното изложение TFWA Asia Pacific стартира на 14 май 2013 г. в световно известния изложбен център Marina Bay Sands в Сингапур.  За първи път в близо тридесетгодишната история на най-голямата в света асоциация за безмитна и травъл ретейл (по летищата) търговия – TFWA, има представен български алкохолен производител.

Марките на „Винпром Пещера“ ще бъдат представени наравно с най-големите международни брандове в индустрията. „Винпром Пещера“ представя водките FLIRT и Alaska, уиски Black Ram и серията ракии Пещерска, мастика и мента с марка „Пещера“, новото узо Paralia. Експертите на компанията очакват силен интерес да предизвика и представянето на винената серия Domaine Peshtera.

Участието на „Винпром Пещера“ в световнто изложение TFWA Asia Pacific е невероятен успех за българското алкохоло- и винопроизводство, нареждайки се сред най-добрите 252 световни компании, от които 17,3% са представители на сектора вина и спиртни напитки.

Последните няколко години марките на „Винпром Пещера“ успешно се наложиха на безмитния и травъл ретейл пазар в множество региони. След като през 2012 г. към списъка бяха добавени и пазарите на индийския субконтинент и бившите руски републики, днес компанията представя продуктите си в над 500 обекта по цял свят. Приоритетни пазари за вината на компанията са Китай, Япония и САЩ. Уиски Black Ram и водка FLIRT са най-успешните продукти със силно присъствие в Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка. 
         
Изложението TFWA Asia Pacific ежегодно събира стотици от най-големите компании в различни сектори, които успешно развиват и налагат своите продукти на световния безмитен и травъл ретейл пазар.  „Тази година TFWA надмина своя рекорд по брой посетители, които са поне с 5% повече от миналата година. Рекорден е и броят на изложителите, които представляват най-добрите марки и компании от цял свят. Това показва не само колко мащабно е събитието, но и колко успешно се развива безмитната търговия и продажбите по летищата в глобален план и в частност в Азия”, коментира председателят на изложението Ерик Монтерсен. Организаторите предвиждат над 2300 бизнесмени и търговци от цял свят да потърсят нови партньорства. Целта на TFWA е да създаде предпоставки и да подпомогне развитието на безмитната и травъл ретейл търговия в регионален и глобален аспект, като представи най-добрите и доказани компании, и марки, и срещне доставчици и оператори лице в лице, за да спомогне осъществяването на успешни партньорства.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини