От х:

Днес в x:

Нудистки хотел отваря врати за първи път в Родос

Първият нудистки хотел в Родос, Naturist Angel, отваря врати за посетители. Този вид туризъм се развива с бързи темпове в цяла Европа. Такива хотели има и на Крит и Йонийските острови

Собственичката на Naturist Angel Кети Биля споделя, че има много резервации както от чуждестранни туристи, така и от гърци. „Първите ни клиенти са гърци. След тях са англичаните, следват италианци, руснаци, китайци и последни са германците”, казва Кети. Стаите са 32.

Разположен сред тропическа градина, Naturist Angel разполага с открит басейн с шезлонги и чадъри. На разположение е а ла карт ресторант, както и безплатен достъп до Wi-Fi навсякъде. Нудисткият плаж в курорта Фалираки е на 15 минути път с кола.

Всички стаи в Naturist Angel Nudist Club Hotel излизат на балкон с изглед към планината или Егейско море.

Американската закуска на шведска маса се сервира в зоната за хранене. Ресторантът на място приготвя средиземноморска кухня за обяд и вечеря, докато барът на басейна сервира екзотични коктейли и леки ястия през целия ден.

В хотела редовно се организират караоке, гръцки и латино вечери, както и конкурси за красота. Гостите могат да се поглезят с масаж в шатрата до басейна. Хотелският персонал може също така да организира круизи до нудистки плажове с включено гмуркане, барбекю и риболов.

Моля, обърнете внимание, че нудизма е разрешен само в откритите общи части на хотела, а цените на стая за двама са от 50 лв. с включена закуска до 130 с повече екстри.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини