От х:

Днес в x:

Баща на 2-годишно дете полетя от 5-ия етаж и издъхна

Безработен баща на двегодишно дете полетя от 5-ия етаж и издъхна, пише struma.bg.

39-годишният кюстендилец Цветелин Страхилов полетя от балкона на апартамента си на ул. „Цар Освободител". Трупът му бил открит около 8 часа от съседи, минаващи покрай блока на път към кварталния магазин, пише "24 часа".

Според предварителната информация свидетел на полета на бащата било единственото му дете, което е само на две годинки, коментират съседите.

"Не можем да си обясним каква е причината да скочи от терасата, бяха тихо и кротко семейство, нямаха проблеми, въпреки че Цветелин беше безработен", коментират комшиите. Майката на починалия работи от години наред в чужбина и подпомага финансово семейството му."Не сме чували кавги, семейството има малко детенце, грижи се за него", коментират още съседите, като допълват, че през последната седмица дори на няколко пъти са имали гости заради прощалната седмица.

Пристигналите на мястото на инцидента полицаи не открили прощално писмо от Цветелин.По случая е образувана преписка в Кюстендилска окръжна прокуратура. Изискването е при подобни случаи да започне разследване, тъй като смъртта не е естествена, обясняват разследващите.

Според първоначалните огледи върху трупа на Страхилов не са открити следи от насилие, но предстои съдебният патолог да направи съдебномедицинска експертиза.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини