От х:

Днес в x:

Анадолски тир се заби в калта на черен път край Хасково

Шофьорът Юксел твърдо поддържаше версията за таксиджия-измамник

Турски тир затъна в калта на черен път зад завод „Родина” и бе необходима специализирана техника, за да бъде издърпан от къра. Шофьорът Юксел криво ляво обясни на българо-турски, че влязъл в града и загубил пътя към Свиленград. Той бил от град Кония в Анадола. Обърканият тираджия обещал 10 евро на таксиметров шофьор, който да му покаже пътя. Таксиджията го отвел дотам, където свършва асфалта, взел парите и рекъл: „Карай все направо и си в Турция”.

Доверчивият анадолец натиснал газта „все направо”, но вместо на граничния пункт се озовал в тесен и кален сокак, от който нямало връщане назад. И се принудил да потърси помощ.

Версията му бе приета скептично от сеирджиите, дошли да видят цял тир на тесния и кален черен път, който води доникъде. Те пък предположиха, че тираджията си е харесал някоя хасковска мома и затова е забил в къра на скришно.

Юксел обаче не изглеждаше като човек, който би си признал подобно нещо, след като вече е успял да си вдигне панталона. Той твърдо поддържаше 10-евровата версия за таксиджията-измамник.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини