От х:

Днес в x:

Интерпол издирва 18-годишна българка, изчезнала в Италия

Интерпол също се включи в издирването на 18-годишната българка Марияна Чендрон, осиновена в Италия, която е в неизвестност от 27 февруари тази година, съобщава сайтът Тревизо тудей.

Полицията в Италия вече смята за сигурна версията, че Марияна е избягала сама от дома на осиновителите си. Предполага се, че момичето се укрива в при познати или във Франция, или в родината си България.

За изчезването на българката беше съобщено в италианската програма за издирване на безследно изчезнали хора по РАИ Тре "Кой ги е виждал". След съобщението буквално заваляха телефонни обаждания и съобщения, че Марияна е била забелязана в района на Местре, Маргера, Абано Терме, Кординяно и Тобмоло, в областта Венето.

Марияна е работела в ресторант в голф клуб в Кастелфранко Венето, край Тревизо. Тя е живеела с осиновителите си в община Паезе, на пет километра от Тревизо.

Момичето често пъти говорело пред познати, че иска да замине за Франция. В миналото Марияна често пъти напускала дома си за по няколко дни.

За последно била видяна на излизане от работа на 27 февруари, когато тъкмо била получила поредната си заплата.Тогава тя се отправила към къщи с велосипед.

Малко преди изчезването си, Мариана написала във Фейсбук, че за известно време няма да качва съобщения, защото няма да има достъп до компютър. Тя е казала, че съжалява, че животът й се е объркал и че трябва да се раздели с някои хора.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини