От х:

Днес в x:

Отново заснеха НЛО над вулкана Попокатепетъл в Мексико

Общността на уфолозите отново е развълнувана от две наблюдения на странни светлини и "НЛО с форма на пура" над вулкана Попокатепетъл в Мексико. 

Любителски кадри от подножието на действащия мексикански вулкан Попокатепетъл предизвикаха оживление сред уфолозите по света миналата година, защото на тях личат няколко движещи се обекта, подобни на светлинни кълба, които идват от различни страни и сякаш влизат в кратера на вулкана, съобщи International Business Times. 

Черно-белите видеозаписи, излъчени по местен телевизионен канал, предизвикаха оживени коментари сред експерти и любители на аномални явления, като родиха предположението, че това място може би е от особено значение за космическите пришълци и че представлява нещо като междугалактическа точка за извънземни срещи на високо ниво.

Версията за метеорити – елементи от падащ метеоритен дъжд, веднага бе отхвърлена от специалистите по „летящи чинии“. 

Миналата година Попокатепетъл нашумя и със случай на видеозапис, при който подобен на цигара цилиндричен обект прониква вертикално в гърлото на вулкана. Експерти от Международния астрономически съюз изключиха това да е метеорит или някаква маса, „изплюта“ при изригването на Попокатепетъл. В крайна сметка се оказа, че записът е умел фалшификат.

В края на януари цели осем неидентифицирани летящи обекта бяха зафиксирани в небето над Мексико. Всеки от тях излъчваше нещо като луминесцентна светлина. Появи се теория, че това са секретни американски летателни апарати TR-3B, които притежават огромни размери и се движат с невероятна скорост. 

Информацията за тези секретни проекти отдавна занимава уфолозите, които смятат, че тяхната технология е заимствана от извънземните и позволява да се намалява въздействието на земното гравитационно поле. Отговорът на загадката обаче се оказа много по-прост – ято бели диви гъски. 

Преди няколко дни в мрежата отново се появи видео, показващо как цилиндричен хоризонтален обект прелита над вулкана Попокатепетел.

Попокатепетъл (5400 м) е втората най-висока планина в Мексико и от април миналата година хвърля пепел и лава. Стълбът дим и сиянието на неговия кратер с диаметър около 900 метра се забелязват от Космоса.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини