От х:

Днес в x:

Мъж отхапа залък хляб, с пълнеж от стъкла

Американец отхапал залък хляб, след което устата му се напълнила със стъкла, съобщава телевизия 10 News.Арън Дусенбери пазарувал хляб от един и същи магазин всяка седмица в продължение на години, докато един ден стигнал до шокиращо разкритие.Преди месец мъжът усетил "вкус", който никога няма да забрави.

"Започнах да усещам, че в устата ми се въртят зърнести елементи. Тогава спонтанно осъзнах, че се е случило нещо ужасно", споделя американецът пред 10 News.

Мъжът инстинктивно изплюл всичко и видял, че става въпрос за малки парчета зелено стъкло.Веригата, която продала "стъкления" хляб на Арън обаче, първоначално не се отнесла подобаващо с оплакването му. Според Арън той пожелал единствено извинение и да се направи разследване, което да установи как точно са попаднали стъклата в закупения от него хляб.Когато американецът се обърнал към 10 News и споделил тегобите си, компанията производител най-накрая стартирала сериозно разследване на инцидента.Подобни случаи, за съжаление, зачестяват в последно време – включително и в България. Родното предаване "Баркод" съобщи за случай, в който жена, закупила кутия грах от голяма българска верига, попаднала на стъкло, счупило неин зъб.

Източник: inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини