От х:

Днес в x:

Удавената в Хисаря скъсала с гаджето

Мария Пенева, която намериха удавена в хотел в Хисаря, преди време се разделила със съпруга си, защото я хванал в изневяра. Оттогава била доста лабилна психически и посягала към чашката, коментираха съгражданите й от Сопот.

След като се разделила със съпруга си, тя се отдала на ласките на няколко души, преди да стигне до местния плейбой Христо Иванов, който разполагал със средства, защото известно време бил в чужбина, а у нас върти бизнес с коли и държал малък ресторант. Говори се, че именно с него Мария пристигнала в хотела, в който издъхна. 

Според запознати в последно време тя много променила навиците си, защото споделяла, че се чувства психически лабилна. Дори започнала да посягала към алкохола, за да се теши. За това говорят близките й още преди време, когато направила тежка катастрофа след употреба на алкохол. Тя обаче се отървала без сериозни травми от инцидента.

До преди няколко месеца тя живяла на семейни начала с Христо Иванов (53 г.) от село Анево. Двамата заедно въртели ресторантчето на Христо в селото. Били се установили да живеят във вилата на мъжа в полите на Стара планина близо до Аневското кале. След като се разделили, Христо затворил ресторанта и се прибрал на вилата, а в селото рядко го виждали. Той се върнал към постоянния си бизнес - внос на коли и домакинска техника втора употреба от Европа.

След развода Мария имала няколко мимолетни връзки, но след като се запознала с Иванов, станала сдържана в контактите си. Сега пак "стоплили" отношенията си. Следствието тепърва ще установява как се е стигнало до трагичната развръзка на любовната драма.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини