От х:

Днес в x:

Социални помощи за многодетния татко Роман Абрамович

Руският олигарх Роман Абрамович /46 г./ получава социални помощи под формата на детски надбавки, съобщава вестник "Комсомолска правда", цитирайки зам.-кметът на Москва Леонид Печатников.

Финансовата подкрепа се полагала на милиардера, тъй като той е многодетен баща. От втория си брак с Ирина Маландина /45 г./ Абрамович има пет деца, а от сегашната си приятелка Дария Жукова /29 г./ – едно.

Собственикът на ФК "Челси" получава по 300 рубли, или около 10 долара на месец за четири от децата си – по закон тези пари се полагат за всяко трето и следващо дете.

Излиза, че държавата месечно му плаща детски в размер на 1200 рубли, или 40 долара.

Освен това милиардерът е получил по 125 евро еднократна помощ при раждането на третото, четвъртото, петото и шестото си дете.

Докато ние умуваме над детските му надбавки обаче стана ясно, че намеренията на олигарха да ремонтира и разшири имението си в Кенсингтън са блокирани от местните власти. Причина за това са станали 4 жалби от страна на неговите съседи. Руският Крез е известен с това, че не щади сили и средства, за да зарадва по всевъзможни, че и невъзможни, поводи половинката си Даря. В един от изблиците си на любовна щедрост той закупил къщата за 25 милиона. Преди да я подари Абрамовирч искал да направи ремонт за още около има-няма 10 милиона. Срещу него обаче заваляли писмени оплаквания от съседи. Според закона там, за да се спре един проект, са достатъчни и 3 жалби, така че 4-тата в случая се оказала един вид "бонус" за недоволните милиардерски комшии. Всъщност олигархът не може да се надява много съседите му да размислят и да дадат благословия за ремонта, тъй като в началото на годината той ги ядоса сериозно като поиска съдебна заповед, за да може охраната му да провери доколко домът му се вижда от техните имоти. Оплакванията всъщност били точно в този ред - хасиенда Абрамович закривала гледката към Темза, ремонтът щял да разруши историческа сграда и т.н. и т.н.

От втората си съпруга Ирина Абрамович има 5 деца
Със син от Дария Жукова, съпруга №3, децата на милиардера станаха 6.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини