От х:

Днес в x:

Любо Чука: Изроди, ще ви изнасиля отзад!

"Ей, изроди, ще ви изнасиля от отзад!". Само зарази тази уникална реплика на Любо Чука  си заслужава да гледате "Непобедимите 2". ММА боецът, който играе албански бабаит във филма си позволява да изкрещи това на холивудските величия Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун.

Ако беше истински актьор, това със сигурност щеше да е връх в кариерата му. За жалост след като се заканва на Арни и Слай, Любо е директно нокаутиран. Незабравимата сцена е на фона на чалга песента на Устата и Азис "Точно сега", която е на път да стане световен хит с излизането на филма.

"Непобедимите 2" е с очаквания да стане поредният касоразбивач, тъй като в него се събират старите кучета в екшън филмите - Силвестър Сталоун, Джет Ли, Чък Норис, Долф Лундгрен, Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис, Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм.

Лентата, снимана у нас миналата година, е продължение на блоблокбастъра от 2010-та и е с бюджет за 100 млн. долара.

Любо Чука е само един от българите, взели участие в „Непобедимите 2". В него могат да се видят още Силвия Петкова (бившето гадже на Калин Врачански), Димо Алексиев, Велислав Павлов от „Отплата", красавицата Саня Борисова и едрогърдата Биляна Петринска. Те обаче не са толкова забележими, за разлика от Чука.

Тази вечер е галапремиерата на "Непобедимите 2". А филмът тръгва по кината в цялата страна от 24 август.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини