От х:

Днес в x:

Прерязаха лентата на "Техномаркет" - Първомай

60-тият магазин на веригата „Техномаркет“ отвори врати в Първомай. В присъствието на много гости, отец Станимир отслужи водосвет. Управителят Петър Ушев преотстъпи правото си да пререже лентата на кмета на общината Ангел Папазов и племенника си – Ангел Ушев, защото е известен с „леката си ръка“.

На площ от 220 кв.м се предлагат битова електроника, офис оборудване, електрически уреди и телекомуникационни продукти, общо над 15000 артикула

Техномаркет – Първомай осигурява 7 работни места. Четири от тях вече са заети от младежи, назначени по схемата „Ново начало“ за безработни до 29 години без стаж по специалността.

За максималното удобство на клиентите на „Техномаркет“ са осигурени  най-разнообразни начини на плащане и гъвкави финансови условия – отпускане на кредити, ползване на всички видове дебитни и кредитни карти и т.н. За обемните и тежки покупки има и безплатен транспорт в рамките на града. Промоциите в големите градове ще са в сила и на територията на магазина в Първомай.

Веригата „Техномаркет“ отваря врати преди 20 години и е с утвърдено име на българския пазар. В момента тя има магазини на територията на много от страните на Балканския полуостров..

Гражданите и гостите на Първомай ще могат да се възползват от предложенията в новия магазин всеки ден от 10 до 20 часа, а в неделя от 10 до 18.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини