От х:

Днес в x:

Изчезна майката на Майкъл Джексън

Племенникът на Катрин Джексън - Трент съобщи на полицията в Лос Анджелис, че от седмица не може да се свърже с майката на поп иконата Майкъл Джексън. Представляващият интересите й адвокат Сандра Рибера, също заяви, че Катрин е излязла на 15 юли от дома си в Калифорния с идеята да посети град Албукерк, където е бил насрочен концерт в памет на Майкъл Джексън и оттогава и нейната внучка не е имал връзка и достъп до Катрин, а самата тя едва ли би приела толкова време да няма връзка с хора от семейството си.

Според Джърмейн Джексън, брат на певеца, 82 годишната Катрин е на почивка по лекарско предписание и са я посъветвали да не се вълнува известно време и да избягва разговорите с роднини. Но мениджърът на Джексън Лоуел Хенри оспори твърдението на Джърмейн , че лекарят е наредил да напусне дома си и не общува с внуците и племенниците си.

Според запознати проблемите между роднините идват от продължаващите дела за наследството на звездата Майкъл Джексън, което възлиза на над 300 милиона долара. Основният спор е между децата на починалия певец и братята му.

По последни данни, полицията се е свързала с Катрин и тя ги е уверила, че е добре, не се намира в опасност и е с член на семейството.

Органите на реда взели мерки за установяването на местонахождението й, след като късно в събота вечер тя бе обявена за издирване.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини