От х:

Днес в x:

Лейди Гага идва на бял кон в София

Лейди Гага ще пристигне на бял кон за първия си концерт в София. Певицата буквално ще се появи на чифтокопитното още с качването си на сцената на стадион "Васил Левски" на 14 август. По този начин започват всичките й концерти от актуалното турне The Born This Way Ball, което в момента преминава през Австралия. На сцената у нас пък ще се извисява огромен средновековен замък, както вече съобщи агенция Стандарт Нюз.

Няма как ексцентричката да не покаже и на българските си фенове коронния си номер - излюпването от яйце върху звуците от хита й Born This Way. Един от основните й декори е впечатляващ диван, който изглежда като направен от сурово месо също като част от сценичните й тоалети. И това е само старта на дългия два часа и половина визуален спектакъл.   

Сюжетът на шоуто на Лейди Гага е разделен в няколко действия. Хореографията на мега продукцията е повлияна, от Салвадор Дали, Дейвид Бауи и Принс, но всичко е пренаписано от Гага. По време на концертите си тя непрекъснатo контактува с публиката и засяга наболели обществени теми.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини