От х:

Днес в x:

Спортна кола блъсна 16-годишнa на спирка

16-годишно момиче пострада на автобусна спирка в столицата, след като спортен Понтиак кабрио се качи на тротоара. Предпазни колчета и дърво са спасили останалите хора, които са чакали на спирката. За щастие момичето има само болки в крака и няма сериозни наранявания, съобщиха БНТ и ТВ7.

Около 18:30 ч. във вторника колата се забива в спирката на автобус 120 на улица "Черковна" при кръстовището с булевард "Мадрид". Свидетели разказаха, че колата, пресякла булеварда с висока скорост, внезапно завила в другото платно и се качила буквално на спирката. От удара се чул силен трясък.

Мощният автомобил е бил управляван от младеж, който не можеше да си обясни как на сухата настилка колата се е завъртяла и е връхлетяла върху спирката на градския транспорт. Той е дал проба за алкохол, но от полицията не казаха какъв е резултатът.

Автомобилът остана на спирката час след инцидента. Освен в дървото, колата се е врязала и в предпазните колчета на тротоара, което е защитило хората на спирката. Да помогнат на катастрофиралия шофьор дойдоха негови близки с два джипа.

Заради инцидента полицаи регулираха движението и периодично пропускаха колите в едното платно. Това допълнително утежни трафика и образува задръстване.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини