От х:

Днес в x:

ВИДЕО: Шефът на Общинския инспекторат пак сгащен в нарушение

Скандално известният Началник отдел "Общински инспекторат", известен със следенето за "стриктно" спазване на Наредбата за обществения ред на територията на община Перник всъщност сам редовно я нарушава! Това улови камерата на perunik.com.

Прочутият с "принципността" си шеф на инспектората на общината, който бе обвиняван нееднократно от страницата на сайта ни, че тормози свои съседи и други граждани на града ни, отново бе хванат в крачка: Луксозният му автомобил "Мерцедес", с който явно Йорданов всеки ден ходи на работа редовно паркира на пешаходна пътека в близост до общината. Както сами можете да се уверите от заснетия видеоматериал - автомобилът му, паркиран по този начин нарушава поне няколко члена на Закона за движение по пътищата и правилника за неговото приложение. За споменатата по-горе Наредба за обществения ред даже не искаме и да говорим...

Нееднократно сме подавали сигнали за нарушенията на Йордан Йорданов до Кмета на Перник, Росица Янакиева. До сега сигналите ни бяха тотално неглижирани и отминавани с мълчаливо пренебрежение. Явно въпросният господинчо Йорданов се радва на протекции от най-високо място и не е нужно да се тормози и да дава пример на съгражданите си как се спазват правилата и закона! На жалбите, подавани в община Перник срещу него така и никой не благоволи да отговори.

Все още няма реакция от ръководството на Община Перник по изнесените случаи с главно действащо лице Г-н Йорданов в нашите публикации, озаглавени "Директорът на Общински инспекторат използва властта си, за да тормози съсед" и „Михаил Попов: Служители на Общински инспекторат не се легитимираха и се държаха грубо с мен“. От друга страна - редакцията не perunik.com се е превърнала в пощенска кутия за мероприятията на общината. До този момент сме се старали да публикуваме повечето неща, идващи от Кмета Янакиева, но искаме да заявим, че на нито едно наше обратно запитване не е било отговорено адекватно!

А ако няма взаимност и сътрудничество между нас - работата няма как да върви!

След тази публикация се надяваме на бърза и адекватна реакция от страна на Янакиева за този случай, както и за случаите, изнесени в другите наши публикации!

Вижте скандалното видео с паркираната кола на Йорданов:

 

 

 

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини