От х:

Днес в x:

Царете на флирта свалят с 3 SMS-a

Времената на поетичните любовни писма отдавна отминаха и в наши дни поразените от стрелата на Купидон трябва да съчиняват кратки остроумни послания, които да се побират в едно текстово съобщение.

Проучване на изданието за мъже TSB Magazine обаче показва, че за силния пол написването на съвършения текст, адресиран към жена е доста объркваща и досадна задача, пише в. „Дейли мейл“.
По-голямата част от запитаните смятат, че това е по-голямо изпитание за тях дори от това как да се запознаеш с една жена или какво точно да кажеш след първата целувка.

От всички потенциални трудности при създаването на една романтична връзка на първо място в класацията излиза съдържанието на SMS-ите.  Благодарение на съвременните технологии флиртуването със съобщения създава повече възможности да впечатлим отсрещната страна. Едно зле написано съобщение обаче или дори погрешно разбран пунктуационен знак може да саботира дори и най-големите шансове за любовна авантюра.

Засипването на обекта на желания със съобщения ден и нощ също може да доведе до обратен ефект.
32% от участвалите в проучването посочват, че писането на SMS-и е техният най-голям проблем, а 22% признават, че най-трудно им е да спасят мъчителен разговор с привлекателна жена.

18% от мъжете се оплакват, че често е трудно да знаеш кога и как да се наведеш за неловката първа целувка и как да подхванеш разговора преди и след този момент.

Изненадващо повечето от мъжете нямат проблем с това да се приближат към една дама и да започнат разговор. Само 12 на сто признават, че за тях е предизвикателство да съберат кураж за тази стъпка.

Според създателя на TSB Боби Рио три стъпки, тоест три кратки съобщения, може да гарантират триумф за мъжа.

В първото той трябва да грабне вниманието на дамата, като напише нещо, свързано с нейните чувства. Написаното трябва да бъде достоверно и лично. Емоционалният текст трябва да е свързан с нещо, което показва, че мъжът е способен да изпитва силни чувства и загриженост. Може например SMS-ът да е за приятел или домашен любимец, който не се чувства добре, или дете, което е разстроено.

Вторият SMS трябва да подчертава емоционалната лична връзка, която мъжът е изградил с жената. Той трябва да е на тема, важна за дамата, и да подсказва, че връзката помежду им е нещо повече от приятелство.

В третия SMS мъжът трябва да накара жената да го приеме като сексуален обект, да посади в съзнанието й идеята, че тя не може да му устои. Представителката на нежния пол трябва да се зачуди как би изглеждала среща с този мъж, а защо не и нещо повече. Текстът може да е на различни теми, но при всички случая трябва да звучи интимно и лично. 

Експертът съветва господата да избягват да пишат тривиални въпроси от рода на: „Как върви денят ти?", „Как си?“, „Здрасти“.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини