От х:

Днес в x:

25 °C

Завардиха Хасково с полицейски камери за контрол на скоростта

Изображение 1 от 5

  Специализирана полицейска акция стартира в Хасковска област за контрол на скоростта. Тя започна от 16 часа вчера, още преди изтичането на извънредното положение в страната

  В операцията са включени всички налични технически средства, а контролът за скоростта ще се извършва както през деня, така и през нощта.

  Преди обед днес по пътя от Хасково към Димитровград имаше две камери. Едната снимаше от патрулка на изхода на града в посока към Бригадирския град. Другата – триногата снимаше до Бирената фабрика и следеше движещите се автомобили от Димитровград към Хасково.

  Полицейската акция продължава до 16 часа на 20 май.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (21)

  • 1
   Я
   Я
   59 -3
   13:11, 14 май 2020
   Искаме на кенана постоянно да има полиция защото с тия хлапетий скоро ще има смазани хора !
   • Хл
    Хлапето
    11 -53
    13:18, 14 май 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Я
    Я
    32 -1
    13:28, 14 май 2020
    Ела да ме пробваш ....
   • До
    До- Я
    23 -7
    14:06, 14 май 2020
    Не искай да те пробва. Ще излезе пендел и не можеш се оттърва после.
   • Аз
    Аз
    18 0
    17:59, 14 май 2020
    И по ул. Стара планина летят с мръсна газ коли и мотори! Трябва ли да стане инцидент, за да има контрол от страна на КАТ??
   • Чо
    Чорбаджията на Заптиетата
    7 -1
    17:59, 14 май 2020
    Няма глоби ,
    няма Чорба !
    ...
    това съм казал Аз на мойте еничари
    ....
    А пътната обстановка няма да се оправи
    защото Бушона на Гяурите се смени
    - в Град 50 000 , 40 000 се изживяват като мутри , мутреси (бейове , кадъни) или
    се мислят е са хванали Господ за ташаците :))
   • До
    До хлапето
    2 -1
    00:36, 15 май 2020
    Сигурен съм, че ако питаш майка си и сестра си ще ти кажат че много по-добре от баща ти "нарко" производителя на трети пол джендъри, съм се справил и са останали задоволени!! Не знаете как от комшийката да си поискате- некадърници!!!
  • 2
   Ко
   космос
   46 0
   13:26, 14 май 2020
   И една камера да скрият на ул. Раковска, която я имат за скоростна отсечка
   • Ее
    ее.
    14 -1
    14:07, 14 май 2020
    там нали искахме кръгово. като за детска площадка размери
  • 3
   Ви
   вип
   37 -1
   14:46, 14 май 2020
   Пак селски номерца на 60км ограничение чакат да снимат някой с 68км смях. Те в града фъркат и няма контрол и ред в натоварените часове.
  • 4
   Гр
   гражданин
   28 -2
   15:13, 14 май 2020
   да поставят стационарни камери, и полицайте да си вършат работата за коато вземат заплати, а не да пазят камери.
  • 5
   Не
   Неразбиращ
   26 0
   16:57, 14 май 2020
   Извинявам се, но аз знам че операции правят лекарите - хирурзи, а акции правеха навремето партизаните. Относно активността на КАТ - момчета, това да контролирате изпълнението на Закона за движение по пътищата е ваше задължение и трябва да го правите денонощно и 365 дни в годината. Каква е тази идиотщина с операциите - нямате образование за хирурзи, така че не оперирайте. Просто си гледайте задълженията съвестно и целогодишно. Това, че войната по пътищата в България ще вземе и тази година повече жертви, отколкото от КОВИД - 19, е и поради вашата НЕангажираност към ситуацията. Замислете се - защо ли е така? Ако на хирург му почине пациент, го разнасят до небесата дори и да няма никаква вина, а това че по пътищата ни загиват стотици годишно - виновен е единствено някой от шофьорите, другите са си свършили перфектно работата. Мога още да коментирам, но както се забелязва последните 30 години - кучетата си лаят, а керванът си върви.
   • Ро
    робин худ
    4 0
    21:54, 14 май 2020
    браво,чудесно казано и написано.Няма какво да се добави.Ченгена,гледайте си работата добре,че ми писна да ви гледам по кръчми и да спите по скътаните места.Заработвайте да няма шут.
  • 6
   Всичко това с камерите, снимките, радарите и останалата какафония е само една "ПУНТА МАРА". Не ми снимайте. Защото Вие сте и полицаи , а не фотографи. И още като запищи радара излез и размахай палката. Спри нарушителя и му напиши Акт за нарушение. Това се казва ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ.
   • Ту
    тупфер
    7 -1
    19:06, 14 май 2020
    Байно нали целта е да не пълнят джоба с израза "Ко праим сега!" Като те снимат черно на бяло си виждаш грешката.
   • Им
    има начин
    2 0
    21:13, 14 май 2020
    Компютрите могат да се кодират. Имаш 20 нарушения регистрирани на компютъра за превишена скорост. Покажи направени 20 акта за тези нарушения. И няма да мине "ко праим сия"
  • 7
   Оо
   ООО
   2 -1
   19:23, 14 май 2020
   Много важно .
  • 8
   11
   11111
   1 0
   20:51, 14 май 2020
   варда-варда-заварда...някой се побара...сложете ги на ограничение с 20 км. колко клиенти ще имате...извънредно данъчно К.А.Т....
  • 9
   Ба
   Бай онзи
   3 -2
   22:33, 14 май 2020
   Не мога да разбера,когато снимат с камери се крият като мишки в шубраците,а като се вдига някъде врява искат да са в първите линии,за да се изтъкват и да искат увеличение.Като си мъж,бъди до край.
  • 10
   Г-
   Г- н Михайлов
   1 0
   00:54, 15 май 2020
   Това са операции, акции и простотии 60/40,но в случая 60 за еврОПейския съюз и 40 за BG,като 20 са за Партията Майка и 10 за Бойко Българоубийски.Хиляди пъти съм задавал въпроса и пак ще го задам на ЧОБАНОВ И НА КЪРДЖАЛИЙСКИЯ ПАША- колко акта и глоби има направени на румънци по пътя от Димитровград до Маказа? Покажете ги публично! Сбирщина сте от корупция и изгладнели гьотверени!
  • 11
   Ха
   Ханко Брат
   2 0
   06:48, 15 май 2020
   Уважаеми милиционери,работата се върши ежеминутно!Стига сте се излагали!Акция,кампания,операция и тем подобни гръмки думи не вършат работа.Наркоманчетата правят дрифтове по улиците,а вие се криете по храстите.По цял свят патрулите спират веднага всеки нарушител.У нас, ако не са в операция,акция и т.н.НЕ пипат нарушителите щото не им се пише.Правят се,че са за гъби!
   Е не става така!

  Хороскоп за 13.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Наложете си да мислите позитивно и гледайте оптимистично на живота. Съдбата ще ви предложи възможност за излизане от положението, в което сте, стига да проявите активност и да не спирате в развитието си. Заниманията ви ще са ползотворни и ще се справите в деликатна ситуация, без да се натоварвате излишно.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  В много добра форма сте днес и нито за миг няма да мислите за почивка. Имате вдъхновение за работа, тъй като стъпка по стъпка се осъществяват плановете ви. Това ви дава ново самочувствие да се захванете с други отговорности.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Водени от вътрешното си усещане за нещата, ще работите, като не пренебрегвате обективните условия край себе си. Ще напреднете бързо, ако прагматично включите в работата си и хора, чиито разбирания са близки до вашите. Общата енергия и интереси ще осигурят по-високи доходи на всички ви.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  За бизнесмените денят ще е успешен, ще реализират финансови сделки и ще придобият власт над други активи. Характерно за всички от знака е, че без да се отказват от заявените участия, ще проявят активност и в други форми на изява, в бизнеса, в творческите форуми и лични задачи. Бъдете последователни и ще успеете.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Забележителните ви организаторски способности с пълна сила ще се проявят днес в момент, когато всички погледи са обърнати към вас. Това е шанс да демонстрирате самообладанието си и чувството за отговорност. Насочете усилията си в затвърждаване позициите на екипа ви, като не се страхувате да бъдете безкомпромисни, когато това се налага.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес сте в стихията си. Неудържими сте и се изявявате в различни сфери. Моментът е много подходящ да започнете работа по осъществяването на своя идея. Добре е да отделите повече време за проучвания. В случая добрата подготовка ще се окаже решаваща за окончателния ви успех. Получавате добри новини от приятели, в момента са далеч от вас.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес сте по-жизнени от всякога. Артистичността и чувството ви за хумор забавляват околните и печелят симпатиите им. Вашият партньор обаче има нужда по-скоро от привързаност, отколкото от шеги.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Няма да ви липсват емоции от всякакъв характер, но ще постигнете замисленото. Наясно сте с това какво искате и как да го постигнете, а това никак не е малко. Не се задълбочавайте върху това кой какво е казал, изпращайте положителни сигнали към всички и ще се почувствате добре.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете концентрирани днес, в противен случай може да пропуснете нещо, за което ще съжалявате впоследствие. Помагате на близък приятел да се справи със свой проблем. Умеете да правите компромиси, от което зависи и разбирателството ви с околните. Ако сте в постоянно движение днес, осигурете си достатъчно спокойствие вечерта.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Тревогите и притесненията ви ще се окажат напразни. Работата ви е в ход и ще постигнете напредък в областта, която ви интересува. Интимните ви желания ще се удовлетворят, но бъдете по-смели. Проблем, който не търпи отлагане ще намери своето решение, с което ще удовлетворите всички заинтересовани.
  13 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Водени от амбициите си ще работите за собствения си просперитет, дори и това да не се харесва на някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Виталността ви ще привлече личност, която от дълго време храни романтични чувства към вас. Това ще ви разнообрази, а за някои означава и нова връзка.
  13 юли 2020
  Последни новини