От х:

Днес в x:

Глоби за 254 водачи в акция "Зима", санкционираха и 52 пешеходци

254 водачи са санкционирани за различни нарушения от началото на ноември в Хасковска област, когато стартира акция „Зима“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

По традиция тя се проведе в три части – от 1 до 10 ноември, когато бяха проверявани велосипедисти и превозни средства с животинска тяга. През втората част – 11 до 20 ноември акцентът бе насочен към пешеходците и поведението на водачите спрямо тях. В последния етап – 21-30 ноември се проверяваше техническата изправност на автомобилите.

В хода на акцията са извършени по трите етапа общо 35 специализирани операции и са проверени 1882 превозни средства. Констатирани са 151 нарушения, от които 93 са за неизправност в осветителната система. Следват ги пропуските по отношение на износени или разкъсани гуми – 16 броя, неизправности в устройствата за измиване на стъклата и други – 40 броя.

Пътните полицаи са съставили 188 глоби по фиш и 62 акта. В акцията са санкционирани и 52 пешеходци с глоби по фиш.

Изготвени са 36 предписания до Агенция пътна инфраструктура за отстраняване на недостатъците на пътните настилки, сигнализацията с пътни знаци и маркировка, от които 15 вече са изпълнени. 30 са предписанията до местни органи за подобряване на уличното осветление и отстраняването на недостатъците на вертикалната сигнализация, хоризонтална маркировка и пътните настилки, 11 от които са разрешени.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Пе
  пешо
  3 -10
  18:23, 5 дек 2019
  И за какво пък пешеходци! Виж коментара
  • Ки
   Кирил
   17 -2
   19:31, 5 дек 2019
   За неправилно пресичане - примерно !!!
  • Ак
   Акция зима
   6 -4
   20:58, 5 дек 2019
   Защото са били по джапанки.
 • 2
  Да
  Дани
  19 -5
  19:32, 5 дек 2019
  Мишките се отчетоха пред началството.
  Таргета е изпълнен!
  Продължавайте да тормозите бедния и обикновен гражданин, а пък после не се чудете защо хората ви мразят.
 • 3
  Ка
  камен
  6 -16
  20:05, 5 дек 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • До
   Дорчо
   15 -9
   22:19, 5 дек 2019
   Значи ако КАТ те глоби за това че караш през зимата с летни гуми това е тормоз над обикновения беден гражданин, обаче ако някой с летни гуми вземе че се подхлъзне и ти нагъне ламаринките ще опищиш махалата че полицията не си гледа работата, и е оставила тия с летните гуми да щъкат по пътищата.
  • Dz
   Dzakardo
   3 -1
   23:40, 5 дек 2019
   Близо до колегите и с униформа, много страх се и насъбрал у вас Ушев!
  • Чо
   чобанов
   3 0
   12:56, 6 дек 2019
   Камене, стига се натяга. ставаш само да стоиш на пешеходната пътека и да казваш на малките деца кога да пресичат. за друго не ставаш, и за там си много зле да си знаеш.
 • 4
  Бр
  Брех
  16 -1
  20:58, 5 дек 2019
  Тоз Камен колко е зъл! За един коментар в готов да се сбие! Камене, нека аз да дойда утре пред Смирненски. Ще ме разпознаеш лесно, обещавам ти.
 • 5
  Ба
  Бай Грозю
  9 -1
  21:05, 5 дек 2019
  Напълно съм съгласен с Дани
 • 6
  Ee
  EEEEE
  11 0
  21:10, 5 дек 2019
  я някакво полицай ЧЕЕЕЕ много се е разгорещило в коментарите че сам се описа в коментара си какво представлява ха ха ха ............
 • 7
  Ка
  Каменчо
  12 0
  00:22, 6 дек 2019
  Тоя Камен да не би да е с фамилия Василев и да бачка в КАТ ? Тотален безхаберник и хрантутник... Той е олицетворение на полицаите, за които има вицове :D

Хороскоп за 13.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
13 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Знаете какво искате и постепенно вървите към осъществяването му. Предвидете обаче различни възможности за действие, тъй като не е изключено да ви изненадат. Ако напоследък пренебрегвате чувствата на човека до вас, опитайте се да поправите тази грешка.
13 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Възможно е натоварването ви да бъде повече от обичайното, но резултатите ще са добри. Почтеността и коректността ви ще увеличат авторитета ви. Не бъдете нетърпеливи.
13 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
13 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, което не е желателно. Обърнете повече внимание на семейството си.
13 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. По този начин имате шанса да откриете доста перспективи за развитие. Отделете достатъчно внимание на вашия сърдечен партньор.
13 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Успявате да се справите с какви ли не заплетени ситуации, главно благодарение на умението си да убеждавате. Но не бъдете крайни в оценките си защото не сте застраховани от и от грешки.
13 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие за вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план. Пазете се от прибързани постъпки, носещи трайни негативи.
13 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Работата ви с администрацията може да ви изтощи, но ще го преживеете. Разумът и интуицията ви са силни, вслушвайте се по-често в тях и ще оставате доволни. Децата ще ви зарадват с успешното си справяне с житейски проблем.
13 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.
13 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Прогнозите ви се потвърждават, а това неминуемо повишава авторитета ви. Интимният ви партньор ви удовлетворява напълно и провокира творческите ви способности. При вас те са в изобилие и това ви задължава да намерите подходяща сцена за изява.
13 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Заради нея са възможни промени в плановете ви, но всичко е подчинено на интересите и бизнеса ви. Съдействие от хора, за които все по - малко мислите и това ще ви впечатли.
13 авг 2020
Последни новини