От х:

Днес в x:

5 °C

Глоби за 254 водачи в акция "Зима", санкционираха и 52 пешеходци

254 водачи са санкционирани за различни нарушения от началото на ноември в Хасковска област, когато стартира акция „Зима“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

По традиция тя се проведе в три части – от 1 до 10 ноември, когато бяха проверявани велосипедисти и превозни средства с животинска тяга. През втората част – 11 до 20 ноември акцентът бе насочен към пешеходците и поведението на водачите спрямо тях. В последния етап – 21-30 ноември се проверяваше техническата изправност на автомобилите.

В хода на акцията са извършени по трите етапа общо 35 специализирани операции и са проверени 1882 превозни средства. Констатирани са 151 нарушения, от които 93 са за неизправност в осветителната система. Следват ги пропуските по отношение на износени или разкъсани гуми – 16 броя, неизправности в устройствата за измиване на стъклата и други – 40 броя.

Пътните полицаи са съставили 188 глоби по фиш и 62 акта. В акцията са санкционирани и 52 пешеходци с глоби по фиш.

Изготвени са 36 предписания до Агенция пътна инфраструктура за отстраняване на недостатъците на пътните настилки, сигнализацията с пътни знаци и маркировка, от които 15 вече са изпълнени. 30 са предписанията до местни органи за подобряване на уличното осветление и отстраняването на недостатъците на вертикалната сигнализация, хоризонтална маркировка и пътните настилки, 11 от които са разрешени.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Пе
  пешо
  3 -10
  18:23, 5 дек 2019
  И за какво пък пешеходци! Виж коментара
  • Ки
   Кирил
   17 -2
   19:31, 5 дек 2019
   За неправилно пресичане - примерно !!!
  • Ак
   Акция зима
   6 -4
   20:58, 5 дек 2019
   Защото са били по джапанки.
 • 2
  Да
  Дани
  19 -5
  19:32, 5 дек 2019
  Мишките се отчетоха пред началството.
  Таргета е изпълнен!
  Продължавайте да тормозите бедния и обикновен гражданин, а пък после не се чудете защо хората ви мразят.
 • 3
  Ка
  камен
  6 -16
  20:05, 5 дек 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • До
   Дорчо
   15 -9
   22:19, 5 дек 2019
   Значи ако КАТ те глоби за това че караш през зимата с летни гуми това е тормоз над обикновения беден гражданин, обаче ако някой с летни гуми вземе че се подхлъзне и ти нагъне ламаринките ще опищиш махалата че полицията не си гледа работата, и е оставила тия с летните гуми да щъкат по пътищата.
  • Dz
   Dzakardo
   3 -1
   23:40, 5 дек 2019
   Близо до колегите и с униформа, много страх се и насъбрал у вас Ушев!
  • Чо
   чобанов
   3 0
   12:56, 6 дек 2019
   Камене, стига се натяга. ставаш само да стоиш на пешеходната пътека и да казваш на малките деца кога да пресичат. за друго не ставаш, и за там си много зле да си знаеш.
 • 4
  Бр
  Брех
  16 -1
  20:58, 5 дек 2019
  Тоз Камен колко е зъл! За един коментар в готов да се сбие! Камене, нека аз да дойда утре пред Смирненски. Ще ме разпознаеш лесно, обещавам ти.
 • 5
  Ба
  Бай Грозю
  9 -1
  21:05, 5 дек 2019
  Напълно съм съгласен с Дани
 • 6
  Ee
  EEEEE
  11 0
  21:10, 5 дек 2019
  я някакво полицай ЧЕЕЕЕ много се е разгорещило в коментарите че сам се описа в коментара си какво представлява ха ха ха ............
 • 7
  Ка
  Каменчо
  12 0
  00:22, 6 дек 2019
  Тоя Камен да не би да е с фамилия Василев и да бачка в КАТ ? Тотален безхаберник и хрантутник... Той е олицетворение на полицаите, за които има вицове :D

Хороскоп за 19.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят може да се окаже наситен предизвикателства от всякакво естество. Бъдете готови за промени около себе си. Най-вероятно те ще са свързани само с положителни емоции. Имате възможност да изгладите отношенията си с човек, на когото особено държите и това ще ви зарадва. Вечерта бъдете сред близки хора.
19 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е по-добре да избягвате контактите с по-широк кръг хора, защото не е изключено да се натъкнат на избухливостта и гнева ви. Изключителната ви раздразнителност се дължи на преумора и изтощение. Прекарайте вечерта вкъщи с любимия човек.
19 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Настроението ви днес ще променливо поради различните дела, с които се заемате. За да останете доволни от работата си днес обаче е за препоръчване да вършите само онова, което ви е по сърце и да избягвате отношения с хора, които ви натоварват емоционално. Ще имате възможност да прекарате края на деня в приятната компания на нови хора.
19 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се оставяйте друг да взема решения вместо вас. Осигурете си личен периметър и свободата, на която толкова държите. Ако ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи с любимия човек. Дайте му повече време. Може да бъдете прекалено мнителни и това да изнерви обстановката.
19 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възможни са здравословни неразположения, предвид забързаното ви темпо и стреса, на който сте подложени. Вземете мерки за възстановяване, като започнете от почивката си. Всичко е осъществимо, когато имате желание за действие и не губите присъствие на духа, но на вас ли го казвам.
19 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят може да бъде много приятен и спокоен, ако избегнете кавгите у дома. Проявете повече търпение и толерантност спрямо близките си. Ако го направите, ще успеете да прекарате чудесен ден със семейството си. Професионален ангажимент може да наложи предварителна подготовка. Предстоящата седмица ще бъде много важна.
19 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвид душевното си състояние е добре да подходите специално към избора на храни и напитки. Ограничете дразнителите от всякакъв род и вид. Не измъчвайте тялото си и лекувайте душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Обстоятелствата ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
19 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сигурното е, че няма да прекарате този ден у дома. Непрекъснато ще сте в движение, вършейки различни неща и срещайки се с нови хора. Ще научите много новини, полезни за вашата дейност. Около вас витае добро настроение и стремеж към разнообразие, което ви прави желана компания навсякъде, където отидете. Не правете прибързани заключения.
19 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
19 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Рискувате да се предоверите на малко познат човек, който най-вероятно ще ви подведе. Ако вече сте го сторили все още имате възможност да сведете негативните последици до минимум. Действайте бързо и при повече късмет можете дори да извлечете и дивиденти от ситуацията. Не омаловажавайте успеха на ваши близки и им отдайте заслуженото внимание.
19 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви разнообразен ден, в който вие ще имате възможност да решите как да си почивате и с кого. Настроението ви е чудесно, което е предпоставка да се чувствате добре на всяко място. Очаквайте приятна изненада от страна на любимия човек, който ще събуди неподозирани чувства у вас. Вечерта ви предстои събитие, което ви настройва позитивно.
19 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете сигурни, че за всяко нещо си има време. Ще чуете добри новини от делови характер. В личен план ви очакват разбирателство и споделени мигове. Среща с роднини или стари приятели ще подобри настроението ви. Мислете повече са собственото си спокойствие. Никой освен самите вие не може да ви го осигури.
19 яну 2020
Последни новини