От х:

Днес в x:

Най-четените новини в Dimitrovgrad.bgvesti.net за 2017 година

Темите за любовта и грипната ваканция са сред най-предпочитаните от читателите на новинарския сайт Dimitrovgrad.bgvesti.net през 2017 година. Ето как изглеждат 10-те най-четени новини през изминалата година.

Статистиката показва, че с най-много преглеждания има новината за удължаването на грипната ваканция за учениците от община Димитровград от 6 януари 2017 година. Тя е била прочетена 14 116 пъти.

На второ място е информацията, също свързана с грипната ваканция точно преди година и решението на кмета Иво Димов да даде два допълнителни почивни дни на учениците. Прочитанията й са 11 611. 

Материалът, разказващ за 25-годишния полицай Делян Динев, който преди дни предложи брак на прятелката си пред сградата на Общината е на трето място в красацията с 10 841 преглеждания.

В ТОП 5 на най-четените новини подада и тази за 18-годишния спортист Янислав Георгиев, който извади кръста от река Марица на Йордановден, тя е видяна 10 518 пъти. 

Почти толкова преглеждания има и информацията за катастрофата, станала в началото на декември на  Неделен пазар. Тя е видяна 10 381 пъти и е на пето място.

Отново любов е темата на статията, заемаща 6-то място в класацията ни. Тя разказва за влюбените двойки от Димитровград, който сключиха брак на Св.Валентин - 14 февруари, тази новина е прегледаната 8 346 пъти.

Интерес е предизвикала и гостуващата изложба от екзотични папагали в началото на февруари месец. Тази информация е била прочетена 7 429 пъти и е на 7-мо място. 

Осмото място е за материала, свързан с изборите от пресконфенция на Стефан Димитров, която е била видяна 6 303 пъти. Това е и най-коментирана новина в сайта с близо 20 мнения на читатели.

Успехите на димитровградчанина Пламен Петков във втория кръг на българският дрифт шампионат заемат като новина 9-тото място. Статията, публикувана през юли е била прочетена 5 845 пъти.

Сред 10-те най-четени новини през 2017 година е и разказът за добрата постъпка на 3-ма ученици от ОУ "П.Славейков", които върнаха изгубени портмоне и телефон. Тя е била прочетена 5 604 пъти.

Повече добри новини през 2018 година си пожелава екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.net. Благодарим за доверието на читателите и желаем весели празници!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини