От х:

Днес в x:

Ивана редовно набивала суджук преди участие

Фолкпевицата Ивана има необичайната традиция преди участие да се почерпи със... суджук.

Звездата често вадела от чантата си колбаса и ножче и започвала да го реже на дебели парчета. Всичко това се случвало пред смаяните погледи на хора от персонала на клубовете, в които се изявява, пише "Монитор".  "Е, някои се черпят с кокаин, други предпочитат да заложат на мръвката", коментират очевидци.

Ивана обичала да обяснява, че чрез любимия си навик се зарежда със сила и енергия, преди да излезе пред публиката. "А после защо не можела да пребори килограмите си!", обсъждат клюкари.

Колежката й и комшийка в Пловдив - Десислава, също е чревоугодник. Певицата, която не успя да спечели родния финал на "Евровизия", обичала да си поръчва обилно количество ястия, щом заседне в някой ресторант. В най-скромните случаи тя поръчвала по 3-4 вида манджи, а понякога блюдата на масата били повече, отколкото може да поеме и най-големият лакомник.

Все пак Деси се опитва да не прекалява с храната, защото от години болната й тема е да поддържа стройна фигурата си. В същото време е луда по всякакви вкусотии. Затова скромно похапвала по-малко от всяка порция, колкото да залъже глада, разказват хора, присъствали на угощенията й.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини