От х:

Днес в x:

Шок и ужас! Размерът на пениса намалява

Тревожна новина започна да обикаля онлайн пространството, като хвърли смут както мъжете, така и жените. Според италианския учен Карло Форте размерът на мъжкото достойнство драстично е намалял.

Според Форте, който направил задълбочено изследване по въпроса, мъжкият полов член е намалил своя размер с 10% за последните 60 години. Ученият твърди, че в средата на миналия век, средната дължина на мъжкия член е била 9,7 см, като сега тази величина се е променила на 8,9 см.

Още по-тревожното е, че тенденцията е перманентна и константна и перспективата за смаляване на важния орган още повече е налице.

Като възможно обяснение на този факт Форте представя влошеното здравословно състояние на съвременните мъже, като все по-голям брой от тях страдат от затлъстяване. То води до редица негативни последици върху всички физиологични системи на организма, включително и на репродуктивната, съобщават от inews.bg.

Междувременно, изследователите твърдят, че днешните мъже имат много по-дълги ръце и крака от своите предшественици. Това потвърждава и други изследвания, които поставят теорията за увеличената маса, която увеличава размера - за жалост, не този, който трябва.

Тази вест може би ще се окаже най-ключова за стимула на съвременните господа да зарежат полуфабрикатите и да влязат в салона. От друга страна, по-обстойна информация за италианския учен подозрително липсва.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини