От х:

Днес в x:

Областния управител - художник фотограф!

Ако ви е скучно, нямате друга работа или просто отивате да си платите данъците - отбийте се във вътрешния двор на сградата на Община Перник!

Там ще видите гледка, която си заслужава! Изцяло ремонтирано, с пейки за почивка, елха и зелени площи - патиото осигурява добри условия за почивка на преуморената от работа областна администрация! Същото служи и за изява на Облатния управител, който си е спретнал там малка художествена изложба:

На фотографиите, разположени на специални стативи около елхата можете да видите етапите от ремонта на патиото, ясно показващи състоянието му преди и след ремонта!

На една от фотографиите можете да съзрете Г-н Иво Петров вперил поглед напред и нагоре към светлите бъднини (не е ясно точно на кое...)! В дъното се вижда чисто нов (и празен) офис, предназначен незнайно за кого и какво. Входът му е от към патиото. На изхода към областта пише, че не било изход...

Всичкото това щеше да е много хубаво, ако до него не се стигаше по коридор, който обикновено се обитава от бездомници и клошари. И смърди ужасно! Същите обикновено дремят върху небоядисвани от години радиатори в неремонтианият от десетилетия вход към НАП и зала "Панорама".

И понеже ремонта на патиото е по проект "Красива България" се питаме - не е ли това една твърде висока цена заради мераците на някой да си подреди там една изложба?

 

 

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини