От х:

Днес в x:

Броени дни до концерта на In Flames в София

Този петък метъл героите от Швеция In Flames ще излязат на сцената на столичната зала Христо Ботев по покана на Loud Concerts – ясни са и последните детайли около дългоочакваното събитие.

На 30 септември вратите на зала Христо Ботев ще отворят за феновете на тeжкия саунд точно в 18:30ч.

Първи на сцената в 20:00ч. ще излязат словенските дет метъл пионери Noctiferia и ще забият 40 минутен сет, след което ще отстъпят място на хедлайнерите на вечерта – In Flames. Шведите ще започнат сета си точно в 21:00ч. Както вече стана известно, в момента сетлистът им включва предимно песни от последния албум на групата “Sounds Of A Playground Fading”, в чиято подкрепа е актуалното турне. Не са пропуснати обаче и най-добрите парчета на групата от предишни албуми. Освен страхотното лайв изпълнение на групата, феновете ще станат свидетели и на впечатляващо светлинно шоу.

Билетите за концерта на In Flames са в продажба в мрежата на Ticketstream на цена от 45 лв. На място на събитието ще могат да бъдат закупени по 55 лв.

Всички лица до 18 години, трябва да носят и попълнена от родител декларация за малолетни и непълнолетни лица. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата.

Декларацията няма нужда да бъде нотариално заверена.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини