От х:

Днес в x:

Откриха Ейми Уайнхаус мъртва

Британската певица Ейми Уайнхаус е била намерена мъртва в дома й в Северен лондон, съобщи Ройтерс, като цитира телевизия "Скай нюз".

Полицията заяви, че е открила тялото на 27-годишна жена в апартамент на "Камдън скуеър", след като била повикана от службата за бърза помощ около 15,00 ч. по Гринуич (18,00 ч. бълг. време). Причината за смъртта не е изяснена.

Скандалната певица водеше дълга битка с алкохола и наркотиците, която хвърли сянка върху кариерата й. Тя изтегли турне, с което по-рано обяви завръщането си на сцената, миналия месец, заради катастрофална изява в Сърбия. Тогава тя беше прекалено пияна, за да изпълни песните си и в продължение на 90 минути пееше хаотично части от песни и на моменти напускаше сцената.

Още на 20 години Уайнхаус е посрещната с овации от критици и публика заради дебютния си албум „Frank”. Албумът й „Back to Black” обаче й спечелва световна слава и й донася пет награда „Грами”.

Междувременно в събота вечерта в социалните мрежи вече започнаха слухове и коментари за смъртта на певицата.

„Тъжни, тъжни новини за Ейми Уайнхаус – велик талант, извънреден глас и трагична смърт, съболезнования за семейството й”, заяви съпругата на бившия британски премиер Гордън Браун - Сара Браун.

Спекулации, свързани с певицата и здравословното й състояние, имаше преди смъртта й. В интернет пространството дори съществуваше сайт, носещ зловещото име: "Кога Ейми Уайнхаус ще умре?".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини