От х:

Днес в x:

6 изненадващи факта за секса

Сексът е тема, която винаги привлича вниманието. Предлагаме ви няколко факта, които може би не знаете за него:

1. Ние нямаме почти никакъв контрол върху това какво и кого намираме за секси. Сексапилът и начинът, по който си пасваме с друг човек, зависи главно от физически и психологически фактори, върху които имаме малък или никакъв контрол. Феромоните имат важна роля в това, както нашата култура, ранни интимни отношения и др. Интересен факт е, че сме склонни да се привличаме от хора, които изглеждат и миришат като нас.

2. Наградата за най-сексуално животно отива при женското прасе, което може да получава оргазъм, който трае цели 30 минути. Късметлийки!

3. Испанците имат стотици думи за мъжкото достойнство. Измежду многото испански диалекти – колумбийски, аржентински, каталунски и др. има стотици, ако не и хиляди думи, които означават "пенис". Сред най-звучните са "мачете" (Венецуела), "матакуаза" (Мексико) и "педро" (което е "Петър" на испански). За сравнение французите има около 100 жергона за същото нещо, а немците към 50.

4. Няма никаква връзка между размера на ръцете на мъжа и неговия пенис. Изобилстват много неверни твърдения, като тези, които сравняват дължината на мъжкия нос, неговите крака и показалец с мъжкото му достойнство. Уви, няма никакви медицински данни, които да докажат тези твърдения. Наскоро Лондонският университет изследва 104 мъже с размер на обувките от 42 до 48, само и само, за да докаже, че няма никаква връзка.

5. Скаридите могат да ви разгорещят, но това важи и за целината. Белите скариди отдавна са сочени за афродизиаци. Съдържайки витамини А, B, C и D, както и много минерали, целината е най-вече вода, което има хидратиращ ефект върху организма ни. А влагата е афродизиак.

6. Разширените зеници издават сексуален интерес. Това е едно от нещата, които човек не може да контролира. Ако някой/я е сексуално заинтересован/а от вас, техните зеници ще се разширят. Това е физиологична промяна, която има нещо общо с химичните реакции в тялото и еротичните стимули. Искате да скриете вашето желание? Носете тъмни очила.

7. Маслото от бадеми е страхотен лубрикант. С течение на времето женските тела стават по-сухи, външно и вътрешно, което причинява болка по време на сексуален акт. Вместо да използвате овлажнителите, които се продават в аптеките и магазините, може да се доверите на натуралното.

Източник: shine.yahoo.com

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини