От х:

Днес в x:

Джоли преметна журналисти - чакали я в Хърватия, кацнала в Босна

Чакана през целия ден вчера от журналистите в Хърватия, холивудската звезда Анджелина Джоли пристигна снощи в Босна, където вече бе на посещение през април, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Официален босненски източник каза, че актрисата е кацнала на летището в Сараево с частен самолет, без да уточни дали се придружава от някого. Според босненския всекидневник "Дневни аваз" с Джоли пътували две от децата й. Изданието добавя, че тя само ще преспи в босненската столица.

Десетки журналисти и фотографи чакаха още от сутринта актрисата на летището в хърватския град Пула, както и на остров Бриони, където тя ще бъде гост на театър Одисей и по-специално на неговия директор и популярен актьор Раде Шербеджия.

Според хърватския печат Анджелина Джоли искала да привлече Шербеджия за първия си режисьорски филм. Действието на филма, чиито снимки трябва да започнат скоро, ще се развива на територията на бивша Югославия.

Освен че ще е режисьор, Джоли ще пресъздаде образа на босненка, изнасилена през войната 1992-1995 г. Посланичка на добра воля на Върховния комисариат на ООН за бежанците, Джоли беше в Босна през април заедно с Брад Пит. Тогава двамата се срещнаха с бежанци в източната част на страната, припомня Франс прес.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини