От х:

Днес в x:

Най-секси мъжете са вампири!

Звездата от вампирската сага "Здрач" Робърт Патинсън бе обявен за най-секси мъж на годината от Glamour.

Изглежда аудиторията на женското списание си пада по вампирски истории. Втори в класацията е друг актьор от „Здрач”, 18-годишният  Тайлър Лаутнър, който е и най-скъпо платеният тийнеджър в киното. Трети е Иън Съмърхолдър, който изпълнява ролята на Деймън Салваторе в телевизионния сериал "Дневниците на вампира".

Класацията на секси мъжете продължава пак с актьор от „Здрач 3”, австралиеца Ксавиер Самюел, следван от Келан Лутз, вампирът-вегетарианец в "Здрач".

47-годишният Джони Деп, който миналата година беше втори в женските мечти според Glamour, сега е шести. Всепризнатите секс символи масово са изпаднали надолу в класирането: Дейвид Бекъм от четвърто на 21-во място, Брад Пит – от пето на 33 то, Джордж Клуни от седмо на 35-то.

Секси мъжете на планетата са класирани до 50, можете да ги видите на официалния сайт на Glamour. За да не мислите, че само актьори тийнейджъри са в мечтите на дамите – 33-годишният Орландо Блум е единадесети, 32-годишният Аштън Кътчър – на осемнайста позиция.. Има и няколко певци, Джъстин Тимбърлейк е четиринадесети, и да, Кристиано Роналдо е веднага след него. Е, това са секси професиите и секси мъжете на годината според Glamour. Вие можете да си направите собствена класация.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини