От х:

Днес в x:

Apocalyptica записвали голи песен от новия си албум

Музикантите от Apocalyptica дадоха пространно интервю за сайта billboard.com, в което разкриват подробности за новия си албум "7th Symphony", който ще излезе в края на август.

Оказва се, че четиримата музиканти са записали парчето "Beautiful" от новата тава напълно голи.

"Да, историята с това парче е готина", разказва през смях Пааво Лотйонен. "Вярно, че се съблякохме, и защо не? Всичко беше на майтап. Разбирате ли, голотата се възприема коренно различно във Финландия, отколкото в Америка например. Може би американците не могат да схванат шегата. Прекарахме повече от месец в студиото, имахме нужда да направим нещо забавно."

"7th Symphony" е първият албум на Apocalyptica, към който има големи очаквания за комерсиален успех. Квартетът издаде най-успешния си досега албум "World Collide" през 2007 година.

В новия студиен запис участват доста гост музиканти. Гевин Росдейл от Bush участва в първия сингъл "End of Me", а в "Broken Pieces" пее Лейси Стърм от Flyleaf. Дейв Ломбардо от Slayer се присъедиява към четиримата от Apocalyptica за песента "2010", а в "Not Strong Enough" вокалите са поверени на Брент Смит от Shinedown.

Източник: z-rock

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини