От х:

Днес в x:

Блондинките печелят повече

Жените с руси коси се забавляват и печелят повече от брюнетките и рижите дами. Това показва проучване на британския сайт The Motley Fool, специализиран в управлението на личните финанси.

Резултатите за финансовото състояние на блондинките, брюнетките и червенокосите жени са публикувани във в. "Скотсман" и във в. "Дейли експрес". Средният месечен доход на блондинките е около 1200 евро. От тази сума са приспаднати всички данъци, съобщава БТА.

Брюнетките заработват средно по около 1120 евро, а червенокосите - не повече от 1070 евро. При това блондинките са по-склонни лекомислено да харчат парите си. Всеки месец те изразходват по около 334 евро за различни дреболии и вещи като шоколадови бонбони, чанти и обувки.

Все пак повечето блондинки могат добре да управляват личните си финанси и винаги знаят колко им предстои да изхарчат в близко бъдеще и след колко време ще се изчерпат спестяванията им, твърдят специалистите.

Резултатите от изследването на The Motley Fool противоречат на аналогично проучване, извършено през 2009 г. от производителя на боята за коса "Гарниер Нутрис". По данни на козметичната компания, доходите на брюнетките значително надхвърлят тези на червенокосите и на русите дами.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини